Orbán Viktor lánya különleges bababoltot nyitott Budapesten

Orbán Viktor lánya különleges bababoltot nyitott Budapesten

Orbán Viktor miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel (k) és férje, Tiborcz István (j) egyházi esküvője a Margit körúti ferences templomban 2013. szeptember 7-én (Fotó: MTI/Burger Barna)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Különleges kisgyermekeknek szóló árucikkeket árusító üzletet nyitott Budapesten, a Hegyvidék Bevásárlóközpontban Orbán Viktor miniszterelnök Ráhel nevű lánya. Ennek apropóján adott interjút a Hype&Hyper című magazinnak. Ebből egyebek mellett kiderült, hogy hat és fél évvel ezelőtt, az első gyermekét várva fogalmazódott meg benne, hogy egyszer bababoltot nyitna.

Orbán Ráhel úgy véli, tudatos kismama volt, megfogalmazása szerint „koroszályának átlagos képviselője”, aki mindennek utánanézett az interneten. Mire megszületett a második és harmadik gyermeke, egyre kevesebb tárgyat kellett beszereznie, mert öröklődtek a holmik a kisgyerekek között. Így előfordult, hogy Berci fiára például rózsaszín cipőt adott. Orbán Ráhel kitért arra is, hogy mindig tudta, hogy több gyereket szeretne. Azt mondta, hogy ő is nagycsaládból jött, a testvéreivel ők is egymás játékaival játszottak.

Az üzlet termékeiről azt mondta, hogy tartós termékeket kínálnak. Közösségi teret alakítanának ki, amihez fontosnak tartja, hogy a vásárlók személyesen is jelen legyenek az üzletben.

Egyébként a szavai szerint „kihívásokkal teli volt Spanyolországból intézni a bolt elindításához szükséges folyamatokat, de az online világnak köszönhetően ma már ez is kivitelezhető volt”. Úgy véli, a bababolt „egy kicsit a két tevékenységem találkozása, hiszen az anyaságban és a közgazdaságban szerzett tapasztalataimat ötvözöm a vendéglátással”.

Nem éppen olcsó termékekről van szó, az odustore.hu honlapja szerint például egy egyszerűbb cumi 2190, minőségibb változata 2490 forintba kerül.

MInt arról tavaly beszámoltunk, Orbán Ráhel, férje Tiborcz István és a gyermekeik a dél-spanyolországi Marbellára költöztek. Orbán Ráhel azonban az interjúban úgy fogalmazott, hogy jelenleg is a XII. kerületben lakik. Szeptembertől pedig a kerületbe járnak iskolába és óvodába a gyermekei.