LMP: Márki-Zay Péter képtelen az önreflexióra

LMP: Márki-Zay Péter képtelen az önreflexióra

Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselő. Forrás: a képviselő közösségi oldala.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Márki-Zay Péter pontosan ugyanazt mondja most, mint amit a negyedik kétharmad előtt mondott. Ez egy dolgot jelent: Márki-Zay Péter biológiailag alkalmatlan az önreflexióra. Temérdek felelőssége van a negyedik kétharmadban és ebben a felelősségben kiemelten osztozik az őt elsőnek támogató párttal, a Momentummal, és a magyar politikatörténet egyik legnevetségesebb gúnynevét alkotó „Tiszták Koalíciójával” – írja a Magyar Hanghoz eljuttatott közleményében az LMP.

A párt arra reagált, hogy az ellenzék korábbi miniszterelnök-jelöltje Kompország című műsorunkban Ungár Pétert, az LMP társelnökét az ellenzék legnagyobb árulójának nevezte. A közlemény így folytatódik: „Eddig is egyszerű volt a működése, aki nem ért egyet vele áruló, aki kritizálja morálisan rossz ember. Egy kérdés maradt: ki kente föl őt ítésznek saját magán kívül?” Ungár Péter a tervek szerint december elsején adásba kerülő műsorunk vendége lesz.