Magyar Péter: Ez a politikatörténet leggusztustalanabb leszámolása és karaktergyilkossága

Magyar Péter: Ez a politikatörténet leggusztustalanabb leszámolása és karaktergyilkossága

Magyar Péter az ügyészség előtt 2024. március 26-án (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ami most velünk történik arra nincsenek szavak. Amit a volt feleségemmel művelnek, az túlmegy minden határon. Ami most történik az a magyar politikatörténet leggusztustalanabb leszámolása és karaktergyilkossága, amiben semmi sem szent. A volt igazságügyi miniszter és a három gyermeke sem – így reagált Magyar Péter arra, hogy volt felesége, Varga Judit a közösségi médiában megosztottakon túl Hajdú Péter műsorában is megszólalt a házasságukról. Ebből már egy előzetes elérhető, ahol a korábbi politikus arról beszélt, hogy olyan állapotban élt, hogy mindig attól kellett tartania, „Péter milyen hangulatban van”. Elhangzanak olyan állítások is, miszerint Péter a konyhában „kivett egy kést és elkezdett járkálni egy késsel a kezében a házban”.

Magyar Péter szerint egykori felesége olyan helyzetbe került a hangfelvétel nyilvánosságra kerülésével, amiből nem lát kiutat, ezért szerette volna, ha bemegy az ügyészségre tanúskodni. – Egy olyan maffiakormány van mögötted, amely minden eszközzel zsarol téged, hogy olyan dolgokat állíts, amik nem igazak, csak hogy engem megpróbáljanak az emberek előtt lejáratni – írta, kiemelve, hogy a tét óriási, a Karmelitában rettegnek attól, hogy sok év után most először a magyar embereknek felnyílt a szemük és valódi változást akarnak.

A pártalapításra készülő jogász szerint amennyiben a vádak igazak lennének, akkor arról a hatalom is tudott volna és léptek volna, akkor volt felesége nem egyezett volna bele abba, hogy közös gyermekfelügyelet mellett neveljék a gyerekeiket. – Ki az, aki elhiszi, hogy pont az igazságügyi minisztert ne tudták volna a hatóságok megvédeni tőlem, a miniszter gyermekeinek apjától? – tette fel a kérdést. 

Magyar Péter azt is leszögezte, hogy nem Varga Judittal kell harcolnia, „hanem azzal a hatalommal, amely semmilyen aljas eszköztől nem riad vissza, hogy leszámoljon velem, hogy elvegye a honfitársaink többségétől a változás reményét”. Volt feleségének szánt üzenettel zárja, miszerint „én akkor is itt leszek neked és a gyerekeknek, amikor ez az aljas hatalom már sehol sem lesz”.