Magyar Péter visszaszólt Kubatovnak

Magyar Péter visszaszólt Kubatovnak

Magyar Péter a Partizán műsorában

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Ezek szerint »futballistafeleségként« vezettem 200 milliárdos, 200 ezres ügyfélkörű állami céget, és voltam az Orbán-kormány diplomatája 8 évig olyan területen például, mint a Sargentini-jelentés. Szegény hazám. Hajrá, Fradi” – reagált Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Fidesz párigazgatójának szavaira. Kubatov Gábor a Blikknek adott interjút, ahol a többi között a főpolgármesteri címről és Magyar Péterről beszélt. Megfogalmazása szerint Magyar „mindig is egy kicsit amolyan futballistafeleség státuszban volt”, ez alatt márpedig azt szokták érteni, amikor egy ember nem a saját jogán válik ismertté és tehetőssé, hanem házastársa révén.

Kubatov egyébként arról is beszélt, hogy egyébként nem is ismeri Magyart, csak volt feleségével, Varga Judittal jártak hozzájuk meccsre, de itt öt szónál nem beszélt vele többet.
Magyar Péterről szóló cikkeinket itt olvashatja