Busás osztalékot vett ki Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília a közös cégből

Busás osztalékot vett ki Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília a közös cégből

Rogán Cecília (b) és Sarka Kata licenctulajdonosok, a zsûri tagjai a Magyarország Szépe - Miss World Hungary döntőjén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kunigunda utcai gyártóbázisán 2018. július 8-án. (MTI Fotó: Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

125 millió forint osztalékot vett ki a Nakama & Partners Kft. cégből Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília – írta meg az Mfor.hu.

A jóval a májusi határidő után közzétett éves beszámolóból kiderült, hogy a főtevékenységként reklámügynöki tevékenységgel foglalkozó cég szinte szinte pontosan ugyanannyi árbevételt tudott elkönyvelni tavaly, mint egy évvel korábban: 332,9 millió forint után 333,7 millió forint folyt be a  kasszájába. Végeredményben pedig sokkal jobban zárhatta 2022-t, mint a megelőző évet, hiszen a 17,2 millió forintos veszteség után tavaly kicsivel több mint 14 millió forintos tiszta haszonra tett szert a Nakama. 

Az elért árbevételhez képest alacsonynak mondható profit mellett busás osztalékot tudtak megszavazni maguknak a tulajdonosok – jegyzi meg a portál. Az összesen 125 millió forintból 63,75 millió forint jutott Rogán-Gaál Cecíliának és 61,25 millió forint Sarka Katának. Erre egyébként az eredménytartalék adott keretet, amelynek nagysága több száz millió forint. A reklámügynökség 2016-os megalapítása után az üzletasszonyok összesen 623,3 millió forintot vettek ki a Nakamából. Ez azt jelenti, hogy hét év leforgása alatt Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata is egyaránt bő 300-300 millió forinthoz jutott a cégből. Honlapjukon referenciaként a Mikulásgyárat, a Rakonczai Piano Live eseményt, a Magyarország Szépe versenyt, valamint a FemCafe Inspiráló Nők Estjét tüntetik fel.