Óriásplakátokon üzennek a pont két éve megválasztott Márki-Zaynak

Óriásplakátokon üzennek a pont két éve megválasztott Márki-Zaynak

Márki-Zay Péter (Fotó: Halász Nóra/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Márki-Zay Pétert bíráló óriásplakátok jelentek meg Hódmezővásárhely utcáin kedd reggelre – írta a Hódpress helyi portál. Február 25-én van a kétéves évfordulója, hogy az időközi választáson nyert és ő lett a város polgármestere, erről emlékezett meg a kormánypárti Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület.

„Köszönjük Péter! Azt, hogy üres a város kasszája!” „Köszönjük Péter! Azt, hogy eljátszottad Almási István örökségét!” és „Most jobb?” – ezek az üzenetek fogadták reggel a város lakóit.

Az egyesület elnöke Ádók János, aki januárban a Csongrád Megyei Közgyűlés társadalmi megbízatású Fideszes alelnöke lett. Az ő neve szerepel is a plakátokon. Mint arra a Hódpress emlékeztet, az egyesület különböző idézetekkel tavaly is óriásplakátokat helyezett ki városszerte, amelyeken Márki-Zay Péter, Soros György, Judith Sargentini, Guy Verhofstadt, vagy menekültek voltak láthatók.

Az évfordulóról a városvezető is megemlékezett Facebook-oldalán, Ma két éve szabadítottuk fel Vásárhelyt címmel, felsorolva az elmúlt időszak eredményeit.

Security Check Required