Reagált a kormány is arra, amit Magyar Péter állított Rogán Antalról

Reagált a kormány is arra, amit Magyar Péter állított Rogán Antalról

Magyar Péter a március 15-i zászlóbontásán (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A Schadl-Völner ügy nyomozati irataiban szereplő Tóni, Ádám, Barbara teljes neve: Rogán Antal, Nagy Ádám, Rogán Barbara. Schadl György, a Végrehajtói Kamara korrupt vezetője, elsőrendű vádlott, Rogán Antal embere volt. Erről és további terhelő információkról miniszterektől szereztem tudomást és bizonyítani tudom. Csütörtökön meg is teszem a Központi Nyomozó Ügyészségen – állította Magyar Péter közösségi oldalán hétfőn. 

Lapunk megkereste a Kormányzati Tájékoztatási Központot, hogy Rogán Antal miként kommentálja ezt. Szűkszavú válaszuk nem volt érdemi, csak annyit írtak, hogy „Magyar Péter saját múltjáról próbálja elterelni a figyelmet. Kétségbeesett lépéseit, ahogy eddig sem, most sem kívánjuk kommentálni.”

A Völner és Schadl elleni fő vádpont lényege szerint Schadl jogtalan előnyként rendszeresen pénzt – 2021 nyaráig legalább 83 millió forintot – adott át Völner Pál, akkori igazságügyi minisztériumi államtitkárnak, aki ezért a pozíciójából eredő befolyását Schadl érdekeinek megfelelően gyakorolta. Ebben az időben az igazságügyi tárcát Magyar Péter volt felesége, Varga Judit vezette.