Rogánnak mennie kell! – petíciót indított Juhász Péter

Rogánnak mennie kell! – petíciót indított Juhász Péter

Rogán Antal (Fotó: Orbán Viktor / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Petíciót indított Juhász Péter ellenzéki politikus, V. kerületi polgármesterjelölt azért, hogy Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter távozzon a közéletből. Rogán személye azt követően került ismét a figyelem középpontjába, hogy a kegyelmi botrányba belebukó Varga Judit exférje, Magyar Péter több alkalommal kritikával illette a tárcavezetőt.

Juhász most azt a kérdést tette fel: „Mi, magyar emberek, meddig tűrjük még, hogy egy bűnöző irányítsa a mindannapjainkat?”. – Nem küldtük el, amikor a lakása nőtt. Oké. Nem küldtük el, amikor kiárusította Budapest teljes belvárosát, és zsebre tette a pénzt. Oké. Nem küldtük el, amikor kiderült, hogy egy elítélt gyilkos köreivel, Portikkal üzletelt. Oké. Nem küldtük el, amikor helikopterezett. Oké. Nem küldtük el, amikor betelepítette külföldiek ezreit és ebből zsebre tett milliárdokat. Oké. Nem küldtük el, amikor kiderült hogy egy fél megyényi földet akart megvenni és lebukott. Oké. Nem küldtük el, amikor nyilvánvaló, hogy szerepe van a végrehajtói maffia működtetésében. Oké. Most, hogy kiderül, hogy a pedofilokat is megvédhetik az emberei, most sem küldjük el? Ez nagyon nem oké! Most sem harcolod ki, hogy Rogán takarodjon a közéletből? Amíg Orbán kegyelméből hatalommal bír, itt semmi nem lesz oké! – írta a politikus megosztva petíciója linkjét.