Táskás embernek nevezte Molnár Zsoltot a DK politikusa

Táskás embernek nevezte Molnár Zsoltot a DK politikusa

Tonzor Péter dunakeszi DK-s politikus Dobrev Klára társaságában

Fotó: Tonzor Péter Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hiába csitította a kedélyeket vasárnap este Dobrev Klára, a DK szimpatizánsainak, sőt, egyes politikusainak is nehezen megy az előválasztás eredményének elfogadása. Gyurcsány Ferenc pártjának dunakeszi politikusa, Tonzor Péter – aki az előválasztáson a párbeszédes Dorosz Dáviddal szemben maradt alul – hivatalos Facebook-oldalán így írt: „Gesztust gyakorolni csak a győztes tud. Ezt sajnos tegnap nem láttam. Úgy örült mindenki az Anker közben, mintha a Fideszt győzték volna le, sajnos ez a dékásokat tovább hergelte. A "tiszták koalíciója", a háttérben Széll (valójában: Szél - a szerk.) Bernadett-tel, az LMP-vel, akik 2018-ban sehol nem léptek vissza, megágyazva a kétharmadnak, vagy az MSZP-s Molnár Zsolttal, akiről már mindenki megírta, hogy ő a táskás ember. Azt is mondták, hogy leváltották az ellenzéket. Nem történt ilyen, egyrészt mert nincs kire, másrészt meg talán Lukácsi Katalinra, aki 5 éve még fideszes provokátorként ügyködött. A 106 egyéni jelölt mind pártos jelölt. Nehéz lesz ez. Ha én lennék MZP tanácsadója, akkor most azt mondanám neki, hogy személyesen keresse fel Dobrev Klárát és Jakab Pétert!”

Tonzor Péter bejegyzésének érdekessége, hogy Dunakeszin 2018-ban éppenséggel visszalépett az LMP jelöltje, Kiss Csaba a DK-s Rónai Sándor javára. A szocialisták országgyűlési képviselőjére, budapesti vezetőjére: Molnár Zsoltra tett kijelentését, miszerint „táskás ember”, nem fejti ki bővebben, illetve bizonyítékot sem ír arra vonatkozóan, milyen alapon vádolja ezzel a – bűncselekménnyel felérő tettet fedő – jelzővel a politikust. A szintén emlegetett Lukácsi Katalin továbbá nem a Fidesz provokátora, hanem a KDNP tagja volt, mígnem értékrendi okokból nyilvánosan szembe nem fordult pártjával.