Telefonelvételi kísérletig fajult a testületi ülés Józsefvárosban

Telefonelvételi kísérletig fajult a testületi ülés Józsefvárosban

Feszült hangulat a képviselő-testület ülésén (Fotó: Szarvas Koppány Bendegúz Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Váratlan incidens történt az év utolsó józsefvárosi képviselő-testületi ülésen – számolt be a Józsefváros Újság. A cikk szerint az amúgy is paprikás hangulatú ülés nagy nehezen megszavazott napirendjének első pontját tárgyalta a testület, amikor Egry Attila fideszes képviselő Szarvas Koppány Bendegúz momentumos képviselőt felszólította, hogy hagyja abba a fideszes képviselők videózását, és megpróbálta elvenni a telefonját. A Telex cikke szerint Szarvas Koppány erre úgy reagált, hogy azt mondta Egrynek: „Fideszes, ne lopjál!”

„Szeretném tájékoztatni a közvetítés nézőit, hogy talán nem látták, de az egyik képviselő erőszakkal megpróbálta a másik képviselőnek a mobiltelefonját magáévá tenni” – mondta Pikó András polgármester a Telex beszámolója szerint. Pikó ezután megkérdezte a képviselőket, hogy tudják-e biztosítani egymás testi épségét, vagy hívjon-e rendfenntartókat.

Címkék: Józsefváros, vita