Több lejárató anyag miatt egyszerre kértek bocsánatot Juhász Pétertől a fideszes megyei lapok

Több lejárató anyag miatt egyszerre kértek bocsánatot Juhász Pétertől a fideszes megyei lapok

Juhász Péter 2018-ban, még az Együtt elnökeként (Fotó: Juhász Péter Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egyszerre 12, a Mediaworkshöz tartozó megyei portál oldalán jelent meg pénteken egy cikk azzal a címmel, hogy „Bocsánatkérés a Juhász Péterre vonatkozó valótlanságok miatt” – vette észre az Ugytudjuk.hu.

A portál szerint a Juhász Pétert gyermekei anyjának bántalmazásával rágalmazó összehangolt lejáratókampány miatt a Vaol.hu-n, Bama.hu-n, a Heol-on, a Baon-on, a Duol-on, a Feol-on, a Szoljon-on, a Kemmá-n, a Sonlone.hu-n, a Teol.hu-n, a Veol.hu-n, és a Zaol.hu-n jelentek meg az összehangolt bocsánatkérő, meglehetősen szűkszavúra sikeredett közlemények. 

„Bocsánatkérés Juhász Pétertől, mert a 2018. február 10., 2018. február 13., 2018. március 08., 2018. március 13., 2018. március 16., 2018. március 24., 2018. március 25. és 2018. április 13. megjelent cikkekben valótlanságokkal megsértettük Juhász Péter jó hírnevét, magán- és családi élet tiszteletben tartásához való jogát” – írták, miközben ebből egyáltalán nem derült ki, miért is kellett bocsánatot kérniük.

A volt politikus egyébként a Ripost és a 888.hu ellen is nyert pert hamis állítások miatt.