HIRDETÉS
Kezdőlap Életmód Gréczy Zsolt ...

Gréczy Zsolt nyert, a Ripostot és a Lokált is helyreigazításra kötelezték

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Két jogerős ítélet született Gréczy Zsolttal kapcsolatban, a Ripost és a Lokál is helyreigazítást kell közzétegyen – derül ki a Demokratikus Koalíció szerda reggeli közleményéből.

Mint írták, a Fővárosi Ítélőtábla helybenhagyta az elsőfokú bíróság ítéletét és helyreigazításra kötelezte a Fidesz-közeli sajtótermékeket.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

A Ripostnak ezt a szöveget kell közzétenni: „Gréczy Zsoltról valótlanságokat híreszteltünk – 2019. december 06. napján a Ripostban közzétett »Évekig nem állt le a zaklatással Gréczy Zsolt« című cikkünkben valótlanul híreszteltük, hogy Gréczy Zsolt évek óta zaklat egy nőt, továbbá valótlanul híreszteltük, hogy ennek a nőnek Gréczy Zsolt évek óta írogat, üzenget.”

Egy másik ítéletben a Fővárosi Ítélőtábla ugyancsak helybenhagyta az elsőfokú ítéletet és helyeigazításra kötelezte a Lokál című kiadványt ezzel a szöveggel: „A 2019. december 6-án a Lokál című lapban megjelent »Zaklatással vádolják Gyurcsány jobbkezét« című cikkünkben valótlanul híreszteltük, hogy Gréczy Zsolt évek óta zaklat egy nőt, továbbá valótlanul híreszteltük, hogy ezt a nőt Gréczy Zsolt a szerelmével üldözi, újra és újra bepróbálkozik nála, valamint csábítgatja.”

HIRDETÉS

Mindkét esetben az újságok Zsoldos Gábor dobos – egy nap alatt önként levett – Facebook-bejegyzése alapján írták cikkeiket – írta a Demokratikus Koalíció. Az állítólagos „áldozat” Gréczy Zsolt mellett tanúskodott a bíróságon, aki már hat pert nyert meg rágalmazóival szemben. Mindkét ítélet jogerős – tették hozzá.

Gréczy Zsoltot a perben a Czeglédy Ügyvédi Iroda képviselte.

A Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselőjét december közepén egy más ügyben is zaklatással vádolta a kormánymédia, intim fotókat is közzétettek róla. Gréczy Zsolt ezt követően úgy nyilatkozott, hogy ebben a történetben ő nem a zaklató, hanem az áldozat, és bíróságon fogja bizonyítani igazát. Néhány nappal később lemondott parlamenti mandátumáról, ezt azzal indokolta, nem akarja, hogy az ügy ártson a pártjának.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,975lájkolóTetszik
3,648követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek