Kell-e az otthonunkba hidromasszázs kád? (x)

Kell-e az otthonunkba hidromasszázs kád? (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A napi rendszeres tisztálkodásnak helyet adó fürdőszobák tervezésekor figyelembe kell venni a család igényeit, és a rendelkezésre álló alapterület, valamint a fürdési szokások függvényében a lehető legkényelmesebben kialakítani azokat.

Ha elég nagy fürdővel rendelkezünk, érdemes külön zuhanykabint, illetve kádat beépíteni, mert bár a rohanó hétköznapokba gyakran csak egy gyors zuhanyzás fér bele, jó, ha hétvégén lehetőség van kádban fürdeni, hiszen a meleg víz pihentet, kikapcsol, ellazít. Egy kellemes fürdőzés után úgy érezhetjük, mintha újjászülettünk volna. Ezt az élményt emeli magasabb szintre egy hidromasszázs kád, lássuk, mi mindenre és kiknek ajánlott!

A víz ereje

Az élmény- és gyógyfürdőkben kihasználhatjuk a víz masszírozó erejét, akár rendszeresen, akár egy-egy sérülés, izomfájdalom esetén vesszük igénybe. A Mozaikkerámia oldalán kapható hidromasszázs kádak segítségével otthonunkba vihetjük a fürdőzés élményét, teljes nyugalomban hódolhatunk szenvedélyünknek.

Ezek a speciálisan kialakított, optimálisan elhelyezett fúvókákkal ellátott kádak a víznyomást kihasználva dögönyözik az izmokat és más lágy szöveteket, így a segítségükkel elűzhetjük a hétköznapi fáradtságot, vagy testmozgás, aktív kikapcsolódás után lazulhatunk a meleg vízben.

Bizonyos állapotokban vagy betegségek megléte esetén azonban nem javasolt magas hőmérsékletű vízben ázalogni, így a hidromasszázs kád használata is veszélyekkel járhat, érdemes erről a beruházás előtt kikérni a kezelőorvos véleményét.

Wellness otthoni körülmények között

Otthoni körülmények között, hidromasszázs kád vagy zuhany igénybevétele esetén a vízi terápia egyénre szabható, a víz hőmérséklete, a víznyomás erőssége szabályozható.

A kezelés számos előnnyel járhat, elősegítheti a relaxációt, jobb alvást és hangulatot teremthet, továbbá fájdalomcsillapító hatású lehet az izmok húzódása, derék-, térd- váll- és hátfájdalom esetén. Nagyszerű lehetőséget nyújt sport vagy más megerőltető fizikai terhelés után a fáradtság és az izomláz enyhítésére. A masszázs fokozza a vérkeringést, felüdít, ennek ellenére körültekintően járjunk el, vegyük figyelembe a gyártók és a szakemberek ajánlásait, mielőtt rendszeresen használjuk!

Hidromasszázs kádak minden stílusú és méretű fürdőbe

Számtalan gyártó különböző anyagú és formájú hidromasszázs kádjaiból válogathatunk, azonban a megbízható működés és hosszú élettartam érdekében érdemes ismert gyártó minőségi terméke mellett dönteni.

A legelterjedtebbek a fényes felületű, puha tapintású, ugyanakkor rendkívül strapabíró akril kádak, amelyek előnye, hogy hosszú ideig tartják a hőt, antibakteriálisak, könnyen tisztíthatóak, könnyűek, így nem terhelik a födémet.

A rendelkezésre álló hely és az igényeink függvényében választhatunk 1, illetve 2 vagy többszemélyes, egyenes, sarok vagy aszimmetrikus kádat is.

Otthon sem kell lemondani az élményfürdők szolgáltatásáról, a hidromasszázs kádak zavartalan és maximális élményt nyújtanak a család minden tagja számára.