Kvíz a Magyar Hang 300. lapszáma alkalmából

Kvíz a Magyar Hang 300. lapszáma alkalmából

Készül a Magyar Hang 300. lapszáma (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Magyar Hang első hivatalos lapszáma 2018. május 18-án jelent meg, most pedig, bármilyen hihetetlen nekünk is, a háromszázadik. Kiadónk nem csupán a nyomtatott Magyar Hangot jelenteti meg minden pénteken, immár hírportált, Youtube-csatornát, könyvkiadót is működtetünk, rendezvényeket szervezünk. Mindezt továbbra is döntő mértékben az Önök támogatásából, állítson bármit is a propaganda. Működésünket több mint 80 százalékban továbbra is a lap értékesítése biztosítja, a maradék szűk 20 százalék jön össze támogatásból, pályázatokból, minimális (főként az online felületeken – Hang.hu, Youtube – megjelenő) hirdetésből. Következzen még néhány izgalmas adat, ám most már játékra hívjuk az Olvasót! Alább 13+1 kérdés, biztatjuk Önöket, hogy válaszolják meg mindet.

A minden kérdésre helyes választ adó olvasóink között három ajándékcsomagot sorsolunk ki, melynek tartalma a Magyar Hang első öt évét bemutató Hangoskönyv és további két szabadon választott Magyar Hang-os kötet, egy-egy Magyar Hang-os vászontáska, illetve meghívó 2-2 fő részére a Kötöttfogás extra felvételére. Köszönjük, hogy velünk tartanak! Kérjük, olvassák, népszerűsítsék ezután is lapunkat!