HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Baku, Bangkok...

Baku, Bangkok, Moszkva, Budapest – egy Kelet-szakértő lesz az új brit nagykövet

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Leginkább Ázsia, a Balkán és Kelet-Európa szakértőjének nevezhető Paul Fox, aki idén szeptemberben veszi át a budapesti brit nagykövetség irányítását. A jelenlegi misszióvezető, Iain Lindsay röviddel Budapestre érkezése után országosan ismert és népszerű lett többek között azzal, hogy magyarul mondott verseket és gyakran vállalt nyilvános szerepléseket.

HIRDETÉS

A nagykövetváltásról beszámoló brit nagykövetség idézi a leenedő nagykövet diplomatikus üzenetét, miszerint: „Rendkívüli megtiszteltetés számomra, hogy kineveztek az Egyesült Királyság magyarországi nagykövetévé. Minden erőmmel azon leszek, hogy tovább erősítsem az országaink és népeink közötti szoros együttműködést az előttünk álló, izgalmas időszakban, amikor az Egyesült Királyság új kapcsolatokat létesít a régióval és a világgal.”

Nincs félnivaló | Magyar Hang

Paul Fox 1987-ben kezdte hivatalos diplomáciai pályafutását az akkori Jugoszláviában. Azóta megfordult különböző pozíciókban Bakuban, Bangkokban, Varsóban, Abu Dzabiban, Dubájban. 2018-2019-ben Moszkvában volt tanácsos.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,554lájkolóTetszik
3,047követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Legyetek Mitt Romney-k!

Jól tettük, hogy a párthűség helyett a lelkiismeretünkre hallgattunk. Jól tettük, amikor nem engedtünk a szirénhangoknak.