HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lövöldözés Berlinben: egy ember meghalt, a támadók elmenekültek

Szerző: | 2020. február 15., 09:49 | Külföld

Többen megsérültek a péntek esti támadásban. A német rendőrségnek nincsenek információi az elkövetőkről.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Egy ember meghalt, hárman megsebesültek, amikor ismeretlenek péntek este lövölzödni kezdtek a berlini Tempodrom rendezvényközpont előtt – közölte az AP. A Deutsche Welle ugyanakkor nem három, hanem hét sérültről számol be.

A német rendőrség szombaton azt közölte, hogy nem tudni, mennyi támadóról volt szó, ugyanis mindannyian el tudtak menekülni a helyszínről. A sajtótájékoztatón jelezték, a rendőrségnek órák óta nincs új, a történtekkel összefüggésbe hozható információja. A hatóságok jelenleg vizsgálják, hogy a lövöldözésnek van-e köze a Tempodromban tartott péntek esti rendezvényhez, ami egy török kabaréest volt.

Címkék: Berlin, lövöldözés, Németország


HIRDETÉS
Egy elbűvölő fazon a pitbull-képzőből

Egy elbűvölő fazon a pitbull-képzőből

Megítélése igencsak vegyes, forrásaink olyanokat mondtak róla, hogy baromi okos, éles eszű, óriási munkabírású, de voltak olyan vélemények is, hogy agresszív, gátlástalan, sőt, reakcióiban már-már olyan tud lenni, mint egy „klimaxos nő”. Portré Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterről.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest