HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Lövöldözés Be...

Lövöldözés Berlinben: egy ember meghalt, a támadók elmenekültek

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Egy ember meghalt, hárman megsebesültek, amikor ismeretlenek péntek este lövölzödni kezdtek a berlini Tempodrom rendezvényközpont előtt – közölte az AP. A Deutsche Welle ugyanakkor nem három, hanem hét sérültről számol be.

HIRDETÉS

A német rendőrség szombaton azt közölte, hogy nem tudni, mennyi támadóról volt szó, ugyanis mindannyian el tudtak menekülni a helyszínről. A sajtótájékoztatón jelezték, a rendőrségnek órák óta nincs új, a történtekkel összefüggésbe hozható információja. A hatóságok jelenleg vizsgálják, hogy a lövöldözésnek van-e köze a Tempodromban tartott péntek esti rendezvényhez, ami egy török kabaréest volt.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,554lájkolóTetszik
3,047követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Legyetek Mitt Romney-k!

Jól tettük, hogy a párthűség helyett a lelkiismeretünkre hallgattunk. Jól tettük, amikor nem engedtünk a szirénhangoknak.