HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Távozott a té...

Távozott a tévés, aki Trump-ellenes összeesküvés részeként beszélt a koronavírus-járványról

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Trish Regan és a Fox-csatorna útja elváltak. A társaság egyúttal jelezte, átcsoportosításokat hajtanak végre, hogy minél jobb hírszolgáltatást nyújtsanak a járványról.

Távozott a republikánusokhoz közeli Fox hírcsatorna üzleti szekciójának egyik ismert tévése, Trish Regan – közölték helyi idő szerint pénteken. Az elsőként az NBC-csatornán megjelenő hír szerint – a közlemények alapján – a Fox megköszönte az elmúlt évek áldozatos munkáját a 47 éves műsorvezetőnek. Regan ugyancsak köszönetet mondott az elmúlt évekért, egyúttal azt is jelezve: a jelenlegi válságos időszakban a családjával szeretne foglalkozni.

A távozás tényét a CNN-nek is megerősítették, hozzátéve, hogy a Fox-nál erőforrás-átstrukturálás zajlik, csökkentik a magazinműsorok arányát, a kollégákat pedig a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos hírszolgáltatások, élőzések erősítésére csoportosítják át, hogy minél jobban tudják közvetíteni az eseményeket.

A hivatalos magyarázat mellett ugyanakkor van egy másik adalék is – ahogy azt az erről hírt adó sajtótermékek hangsúlyozzák –: Trish Regan nemrég komoly kritikák kereszttüzébe került, miután március 10-én arról beszélt egy monológjában, hogy a koronavírus-járvány egy „impeachment-átverés”, amelynek az a célja, hogy így hiteltelenítsék és próbálják megbuktatni Donald Trump elnököt. „A demokraták őt (az elnököt), és csak is őt hibáztatják egy olyan vírus miatt, amely már megtámadta a fél világot. Ez csak egy újabb kísérlet, hogy elmozdítsák tisztségéből az elnököt. (…) Megannyi liberális médiatermék arra használja – aláhúzom, arra használja – a koronavírust, hogy démonizálja és tönkretegye az elnököt” – jelentette ki többek között a tévés.

HIRDETÉS

Andrew Lawrence on Twitter

You gotta watch this, I mean……..you just gotta watch https://t.co/x2ZsayVrmv

Az ominózus eset után a Fox Business levette kínálatából Regan műsorát. A CNN-nél az üggyel kapcsolatban azt is megjegyzik: Regan mellett Sean Hannity és Laura Ingraham is hetek óta arról beszél a Foxon, hogy a Covid-19-cel kapcsolatos tudósítások célja, hogy politikailag ártsanak Donald Trumpnak.

A hivatalos adatok szerint szombat reggel az Egyesült Államokban 104 837 főt tartottak számon fertőzöttként, közülük 1711-en hunytak el, míg 894-en felépültek a betegségből.

Koronavírus: már hatszázezer ismert fertőzött világszerte | Magyar Hang

A halottak száma 27 365, a gyógyultaké pedig 131 712.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,640lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek