Hétéves kislány is megsérült egy londoni lövöldözésben

Hétéves kislány is megsérült egy londoni lövöldözésben

A londoni rendőrség, a Scotland Yard főhadiszállása (Fotó: Can Pac Swire/Flickr)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Három nő és egy hétéves kislány is megsérült, amikor lövöldözés tört ki London központjában, Eustonban, egy templomnál – adja hírül a BBC.

A Scotland Yard tájékoztatása egy autóból egyelőre ismeretlen tettesek lövéseket adtak le, így szenvedett lőtt sérüléseket három nő és egy hétéves kislány. 

Az incidens a két legnagyobb londoni pályaudvar, a Euston és a King's Cross-St. Pancras közelében történt, a St. Aloysius katolikus templomnál, ahol éppen gyászszertartás zajlott.

A három felnőtt közül kettőnek a sérülései nem életveszélyesek – írja az MTI. Egyikük azonban potenciálisan maradandó sérüléseket szenvedett.

A Scotland Yard szerint a kislány állapotáról egyelőre nincs részletes értesülés. A négy sérültet kórházba szállították.

A rendőrségi tájékoztatás szerint az előzetes vizsgálatokból arra lehet következtetni, hogy a lövéseket egy mozgó járműből adták le, amely elhajtott a helyszínről. Őrizetbe vétel egyelőre nem történt.

Címkék: London, lövöldözés