HIRDETÉS
Kezdőlap Publicisztika Álláspont „Keresztény s...

„Keresztény szabadság” a jachton

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Talán emlékeznek még olvasóink, hogy nekitámadtunk még a jobboldali sajtó zászlóshajójának számító Magyar Nemzetben Gyurcsány Ferencnek, amikor egy tévéinterjúban azt mondta, hogy akinek öreg, öregecskedő felesége van, az persze hogy megérdemelné a fiatalabbat. Olyanokat vágtunk a fejéhez, hogy szavaival a „családi értékeket” támadta. Azt vágtuk a fejéhez, hogy egy olyan felfogást népszerűsít, amely rendjén valónak tartja, hogy az idősebb feleségeket a férjek bátran lecserélhetik fiatalabbra. Aztán láttuk, hogy a jobboldali, tisztességben megőszült keresztény férfiak közül milyen sokan érezték úgy, hogy megérdemlik…

Aztán 2017 márciusában megtörtént, ami korábban elképzelhetetlen volt: a jobboldal egyik újdonsült közvélemény-formálójává előléptetett újságírónő, aki rövid ideig a mi írásaink helyén is publikálhatott a Magyar Nemzet hasábjain, ezt a felhívást tette közzé a saját neve alatt a blogján, mert nem bírta elviselni az őt gyalázó hozzászólásokat, az utcán kapott alpári beszólásokat: „Amúgy meg fideszribanc vagyok, bértollnok, unintelligens barom, akit le kell sz.p.tni és meg kell b…ni. (…) És mi tűrjük, mert amúgy megpróbálnak mocskolni, hazudnak és bújnak a sípjaik mögé. Ezúton szeretnék lehetőséget biztosítani azoknak, akik álprofilok mögé bújva akarnak megb…ni, hogy személyesen találkozzunk. Várom őket a Hősök terén, szombaton 10 órától.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS
Vik-tor, Vik-tor! | Magyar Hang

Aztán a jobboldal egyik új megmondóemberének számító lemezlovas, az Echo TV vitaműsorában azt mondta, hogy a fideszes csajok jobban sz.pnak, mint a jobbikos csajok. És ezzel az emberrel a bárdolatlan kijelentése után nem restellt együtt fotózkodni a „keresztény szabadság” eszméjét meghirdető Orbán Viktor nem is olyan rég, talán a kötcsei találkozón. Nem vált számára vállalhatatlanná a túlkoros agglegény, aki magasról fütyül az orbáni családmodell nemzetmegtartó erejére. Aki a nőkben még véletlenül sem a gyermekét szoptató magyar anyát látja, hanem valami egészen mást, azt is tárgyiasítva…

És most itt van ez a nyilvánosságra hozott felvétel egy luxusjachton lezajlott szexorgiáról. A korábban köztisztelettel övezett olimpiai bajnokkal a főszerepben, aki sikeres kereszténydemokrata polgármester, a polgári értékek hirdetője, aki azt igyekezett elhitetni magáról a választókkal, hogy számára a család az szentséges dolog. Aztán ott volt a hajón a Fidesz által multimilliárdossá gazdagított holdudvari ügyvéd, aki Lázár János miniszteri tanácsadója volt, rendesen javadalmazva. Az új nemzeti tőkésosztályt is képviselte, amikor nekivetkőzött – napozni…

HIRDETÉS
Győri polipról ír a Borkairól szivárogtató ügyvéd | Magyar Hang

És ott voltak a lányok. Nagyon fiatalok – és ugyanakkor nagyon vének. A jachton lévő férfiaknak a lányuk, sőt talán az unokájuk is lehetett volna egyik-másik. Nehezen hihető, hogy a szerelem vezette oda őket. Az orgiáról készült felvételt kiszivárogtató „ördög ügyvédje” milliós nagyságrendű tarifáról írt Magyarország legolvasottabbá vált blogján. Azt is állítja, hogy ő is ott volt, és a bulit a polgármester finanszírozta. Állítólag kéthavi győri polgármesteri munkabérbe került a pünkösdi kiruccanás Dubrovnik kies partjainál, amelyről most nyilvánosságra kerültek a felvételek. Ha Borkai fizette: miből? Ha csak vendég volt, akkor vajon mit nyújtott cserébe?

Mindazonáltal, ha Győrben és környékén egy rendőr tetten ér egy prostituáltat, amint éppen üzletet köt, akkor eljárást indít a testét áruló nő ellen és a szolgáltatást megvásárló férfi ellen is. Mert törvénysértő a prostitúció. A luxusprostitúció is az. A Borkai Zsolt polgármester által vezetett önkormányzat – nagyon helyesen – nem jelölt ki türelmi zónát a prostitúciót űzők számára. A sokgyerekes családügyi államtitkár asszony szerint magánügy, amit Borkai tett. Annyit azért még kipréselt belőle a riporter, hogy elismerte: Borkai „nem viselkedett példaértékűen”. De ezért még nem kell kizárni Borkait a Fideszből, szerinte. Miért is kellene? A megbocsátás képessége fontos keresztény erény. Sőt, egymásra nem szabad rosszat mondani, ezt Orbán Viktor kérte – vagy parancsolta. Azt is mondta, hogy ezt még gyakorolniuk kell. Lesz módjuk a gyakorlásra.

Borkai-botrány: Milliárdos üzletek és sértett barátok a fedélzeten | Magyar Hang

Miközben a győri utcalányt és kuncsaftját megbüntetik a járőrök, a luxusprostitúció a szemünk láttára polgárjogot nyer, a szolgáltatást vásárló magánügyévé szelídül. Ha valaki a gyereke betevő falatjáért árulja a testét, az ellen eljárás indul, ám ha milliós tarifáért köttetik az üzlet, akkor ez valahogy nem érdekli a bűnüldöző hatóságot. Úgy tűnik, hogy ha egy sokmilliárdos ingatlanpanama hasznából szexorgiát tartanak, akkor az is magánügy mifelénk. A Fidesz képes közleménybe foglalni, hogy Borkai ügye magánügy. Sőt, mintha már a kormánypártiak azon versengenének, hogy ki tudja úgy megvédeni az erkölcsileg elbukott győri polgármestert, hogy ami még megmaradt az arcából, azt ne veszítse el.

HIRDETÉS

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Hang 2019/41. számában jelent meg október 11-én!

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/41. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Torkos Matild
Torkos Matild
A Magyar Hang főmunkatársa

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,992lájkolóTetszik
3,653követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Angela Merkel (Fotó: berlinerfotograf / pixabay.com)

Uniós mentőcsomag: Merkel kompromisszumos ajánlatot visz Brüsszelbe

Németország hajlandó a kölcsönös engedményeken alapuló megegyezésre az EU pénteken kezdődő rendkívüli csúcstalálkozóján – mondta a kancellár.