Egyenesen az Eb-re – meglepetésfilm az MLSZ-től

Egyenesen az Eb-re – meglepetésfilm az MLSZ-től

Szurkolói koreográfia a Magyarország-Szerbia mérkőzésen a Puskás Arénában. (Fotó: Magyar Hang/Lukács Csaba)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Magyar futballszurkolónak közel fél évszázada nem volt olyan eléményben része, mint az idén: egy teljes naptári évben NEM kapott ki a hazai válogatott! Sőt, zsinórban harmadszor, és hosszú idő óta most először egyenes ágon jutottunk ki a jövő nyári, németországi rendezésű Európa-bajnokságra.

E rendkívüli év kulisszatitkaiba enged bepillantást a Magyar Labdarúgó Szövetség meglepetésfilmje (a film itt látható), melynek csütörtök délután volt a premierje a legismertebb videomegosztó csatornán. Az Együtt, egyenesen az Eb-re című, egy órás alkotás a férfi A-válogatott idei útját kíséri végig, megszólaltatva a keret szinte összes játékosát, a szakvezetőket, de megnézhetjük azt is, hogy mi hangzott el az öltözőben a kaunasi, vesztésre álló mérkőzés szünetében. A film premierjét több ezren nézték, talán ennek is köszönhető, hogy a második felében többször akadozott a kép. Most, hogy vége a premiernek, már akadálytalanul megnézhető.

Címkék: MLSZ, foci Eb