Már meg is van a Fradi új edzője a szerdai csúfos vereség után

Már meg is van a Fradi új edzője a szerdai csúfos vereség után

Máté Csaba, még a Ferencváros labdarúgócsapatának másodedzőjeként a svéd Djurgarden elleni másnapi labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőmérkőzés előtti edzésen az FTC népligeti edzőközpontjában 2020. augusztus 18-án. (MTI/Mónus Márton)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Ferencváros Máté Csabát bízta meg a vezetőedzői feladatok ellátásával a férfi labdarúgócsapatnál, miután Sztanyiszlav Csercseszov távozik az együttestől – írja az MTI.

A fradi.hu csütörtökön jelezte, az eddigi másodedző Máté Csaba munkáját Leandro de Almeida segíti majd. Kubatov Gábor klubelnök szerda este a félprofi feröeri KÍ Klaksvíktól elszenvedett 3-0-ás vereség és Bajnokok Ligája-selejtezős kiesés után Facebook-oldalán közölte: az orosz szakemberrel történt személyes megbeszélése eredménye, hogy nem dolgoznak tovább együtt.

Az 59 éves tréner 2021 decembere óta irányította a Ferencvárost, mellyel idén a bajnokság megnyerése mellett a nyolcaddöntőig jutott az Európa-ligában. Az FTC a BL-kiesés után a Konferencia-liga selejtezőjében folytathatja, melynek második fordulójában az ír Shamrock Rovers együttesével találkozik.