Jakab Péter: Követeljük a járványügyi korlátozások eltörlését!

Jakab Péter: Követeljük a járványügyi korlátozások eltörlését!

Jakab Péter felszólalt a járványügyi intézkedések ellen (Képernyőfelvétel: Jakab Péter / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A vidéki országjárásom egyik legfőbb tanulsága az, hogy az embereknek elegük van a járványügyi korlátozásokból – erről számolt be Jakab Péter Jobbik-elnök szerdai videójában.

A politikus arról beszélt: „Jönnek a hírek, hogy Nyugat-Európától Lengyelországig a legtöbb ország eltörli az emberi szabadságjogokat korlátozó intézkedéseket. Mi magunk is azt követeljük, hogy végre a kormány kezelje felnőtt emberként a magyar társadalmat. Mindenki el tudja dönteni, hogy felveszi-e az oltást, vagy nem veszi fel, felveszi-e a maszkot vagy nem veszi fel, elmegy egy rendezvényre vagy nem megy el. Szabad országot akarunk, ahol a kormánynak nem az a dolga, hogy bármire is kötelezze a polgárokat, hanem az, hogy vegye tudomásul a polgárok szabad akaratból meghozott döntését”. 

A Jobbik az elmúlt hetekben kezdett intenzíven kampányolni a kötelező oltások ellen, arról, hogy ez miért jöhet jól a pártnak, itt írtunk részletesebben.