Kezdőlap Belföld Volnerék kilé...

Volnerék kilépnek a Jobbikból

A fegyelmi tárgyalás előtt, önszántából távozik a Jobbikból a frakcióból nemrég kizárt alelnök, Volner János, valamint Fülöp Erik és Apáti István. Tiszavasvári volt polgármestere már ki is lépett, míg Volnerék ezt most teszik majd meg. Az eddigi alelnök minderről kedd délutáni sajtótájékoztatóján számolt be.

HIRDETÉS

Az MTI szerint a politikus azt mondta: a Jobbik különböző vezetői már amúgy is kihirdették az ítéletet. Az tény, hogy a kizárás eddig is erősen valószínűsíthető volt, Mirkóczki Ádám pedig egyenesen arról beszélt hétfőn az Azonnalinak, hogy Volnert már rég ki kellett volna zárni.

Az eddigi alelnök most is azokat a vádjait emlegette, amiket már egy korábbi – rögtön a kormánypárti Figyelőhöz kiszivárgott – belső levélben leírt. A politikus állítása szerint ellenezte pártja balratolódását, LMP-vel való szövetségköltését, illetve azzal sem értett egyet, külföldön kikkel építsen ki kapcsolatokat a Jobbik.

A párt vezetői viszont Volnert vádolták azzal, hogy nem mond igazat, és a Fidesz kottájából játszik. A feltehetőleg a Mi Hazánk felé tartó politikusokról elmondták azt is, hogy feltűnően békülékenyek a kormánypárttal, és akár az eddigi szabályoktól eltérő módon, saját frakciót is kiküzdhetnek majd maguknak.

HIRDETÉS
Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Lakner Dávid
Lakner Dávid
1990-ben született újságíró, a Magyar Hang munkatársa. 2015-től dolgozott a Magyar Nemzetnél, előbb az MNO-nál, majd a kultúra rovatban. Média, film, irodalom, Bergman, Camus, Vonnegut.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

25,083lájkolóTetszik
1,581követőKövetés
13,746feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Felejtsük el az elmúlt harminc évet – Magyar Hang-ajánló

Cserhalmi György-, Vágó Gábor-, és Lengyel Róbert-interjú, Hős utcai riport, panaszok a gyárból – kapható a friss szám!

Kiemelt cikkek