HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Tüntetők lept...

Tüntetők lepték meg a fideszes képviselőt a fogadóóráján

HIRDETÉS

Mintegy negyven tüntető jelent meg a veszprémi fideszes országgyűlési képviselő, Ovádi Péter idei első fogadóóráján, kedden – derül ki a Veszpresszó tudósításából.

HIRDETÉS

A lap megjegyzi, hogy Ovádi Péter fogadóórájára előzetes bejelentkezés szükséges, sőt, a kérdést, témát is meg kell jelölni.

Az országgyűlési képviselő veszprémi fogadóórájára bejelentkezett és 12 kérdéssel készült Fenyőházi Attila, a Vasas Szakszervezet veszprémi vezetője, és ennek idejére tüntetést jelentett be Katanics Sándor, a DK önkormányzati képviselője. Körülbelül negyvenen gyűltek össze, többen transzparensekkel érkeztek, például a Quaestor-károsultak is, de ott voltak a Vasas Szakszervezet csoportján kívül az ellenzéki pártok (MSZP, DK, LMP, Jobbik, Kétfarkú Kutyapárt), valamint civil szervezetek (Most Egyesület, Lokálpatrióták) képviselői is.

Ovádi Péter ki is ment néhány percre a tüntetők közé, és arra kérte Katanics Sándort, mint főszervezőt, hogy gyűjtse össze a kérdéseket, és bár nem jelentkezett be, de a fogadóóra után vele is beszélget. Katanics próbálta meggyőzni, hogy vitassa meg személyesen a tüntetőkkel a felvetéseket, de a képviselő azt mondta, hogy nem tud egyszerre ennyi emberrel beszélgetni.

Ám Fenyőházi Attila végül csak egy kérdést tudott feltenni, a többire írásban ígért választ Ovádi. Mint a találkozójuk után elmondta, a képviselő érdemi választ nem adott arra, hogy a rabszolgatörvény megszavazása előtt miért nem konzultált a helyi munkavállalói érdek-képviseleti szervezetekkel, vagy hogy a kormány miért nem egyeztet a legnagyobb ilyen országos szervezettel, a Magyar Szakszervezeti Szövetséggel. Ovádi válasz helyett inkább azt firtatta, mit keres az ellenzék az iroda előtti tüntetésen – írta a Veszpresszó.

HIRDETÉS

Guzslován Gábor, a Vasas másik veszprémi vezetője a demonstráción azt mondta, azért tüntettek, mert úgy érzik, Ovádi Péter nem a választók érdekeit képviseli a parlamentben. Mint emlékeztetett, a Fidesz el is ismerte, a multik kérése volt a rabszolgatörvény, Ovádinak pedig el kellene dönteni, hogy a választókat vagy a multikat képviseli-e.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,107lájkolóTetszik
2,662követőKövetés
17,700feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Robban a „cigányplutónium” – Magyar Hang-ajánló

Bogdán László-interjú, a Borkai-botrány háttere, nádirtás és ingatlanbiznisz a Balatonnál. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Erdogan köszönetet mondott Orbánnak

Kétoldalú megbeszélést folytatott Orbán Viktor Recep Tayyip Erdogan török elnökkel Bakuban, ahová mindketten a Türk Tanács soron következő ülésére érkeztek.