Teljesen kiégett egy busz Budapesten

Teljesen kiégett egy busz Budapesten

Kigyulladt busz Budapesten 2019. június 26-án (Fotó: Zsoldos Gábor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kigyulladt egy 137-es busz Budapesten szerda kora délután a III. kerületben, a Viharhegyi út és a Királyhelmec utca sarkán – tudta meg a Magyar Hang.

Zsoldos Gábor, a Hungária, a Dolly Roll és Step egykori dobosa épp arra biciklizett, amikor az eset történt. Mint a Magyar Hangnak elmondta, durranásokat hallott és látta, hogy óriási lángokkal, teljes terjedelmében ég a busz. Hozzátette: nagyon ideges, mert a gyereke ezen a járaton szokott közlekedni.

Információink szerint a klímaberendezés okozhatta a balesetet.

Fotó: Zsoldos Gábor

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tűzhöz a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral előbb körülhatárolták a tüzet, majd eloltották a lángokat.

A BKK Facebook-oldalán csak annyi szerepel, hogy „nem közlekedik a 137-es autóbusz a Bécsi út/Vörösvári út és a Máramaros út között, a 237-es autóbusz pedig a Bécsi út/Vörösvári út és a Jablonka út között járműhiba miatt. Türelmeteket kérjük!”

Címkék: BKK, tűzeset, BKV