HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Azonosították...

Azonosították a Hableány-katasztrófa miatt a Dunában talált további hat holttestet

HIRDETÉS

Azonosította a rendőrség azt a hat személyt, akiknek a holttestét akkor találták meg, amikor a mentőcsapatok a Hableány áldozatai után kutattak a Dunában. Az Index megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztálya azt írta: mind a hat elhunyt személy férfi. Idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a rendőrség közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja a körülményeket.

HIRDETÉS

A holttesteket Budafok térségében, Dunaújvárosnál, Érd térségében, a csepeli révnél, Szigetszentmiklósnál és Dunaharasztinál találták.

Magyarország legsúlyosabb polgári hajószerencsétlenségében 25 dél-koreai turista és a Hableány kétfős legénysége vesztette életét – hét személyt mentettek ki, miután a sétahajó a Margit hídnál összeütközött a Viking Sigyn nevű szállodahajóval. Egy nőt még mindig eltűntként keresnek.

A Hableány roncsait még június 11-én emelték ki a Dunából.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,077lájkolóTetszik
2,658követőKövetés
17,700feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Robban a „cigányplutónium” – Magyar Hang-ajánló

Bogdán László-interjú, a Borkai-botrány háttere, nádirtás és ingatlanbiznisz a Balatonnál. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek