HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Sürgősségi dö...

Sürgősségi döntéssel Mészáros Lőrinc cége kapta meg Csepel plakáthelyeit

HIRDETÉS

Tizenöt évre odaadja Csepel önkormányzata közterületei használatát Mészáros Lőrinc reklámcégének – írja a 24.hu. A portál az önkormányzati határozat kivonatára hivatkozva számolt be arról, hogy a döntés augusztus 21-én született Borbély Lénárd fideszes polgármester indítványára.

HIRDETÉS

A rendkívüli közgyűlés felhatalmazta a polgármestert, hogy megkösse a szerződést a Publimont Kft.-vel. A megállapodás részletei azonban nem ismertek, mert az előterjesztést sürgősséggel vitték be a testület elé, és a tervezet szövege azóta sem került fel az önkormányzat honlapjára. Annyit lehet tudni, hogy Publimontnak egy rendeletben meghatározott közterület használati díjat kell fizetnie a plakáthelyekért, és hogy a két félnek augusztus 30-ig, péntekig tető alá kell hoznia a szerződést.

A cikk azt is megjegyzi, hogy Mészáros Lőrinc ezzel lassan a reklámterületen is sikerrel utoléri fideszes oligrachaelődjét, Simicska Lajost. Korábban egyébként ez a cég is Simicskáé volt, de 2018-ban, a választások után Nyerges Zsolt érintésével beolvadt Mészáros birodalmába.

Közben az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó arról írt a Facebookon, hogy Csepel már új reklámtáblákat tesznek ki. A 21ora.hu vette észre a bejegyezést, amelyben a szocialista politikus egyre abszurdabbnak nevezi, „amit a polgármester művel”. Le is fotózta, ahogy Csepelen, a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat Szakorvosi Rendelőintézet előtti Görgey tér kellős közepén a díszburkolat egy részét felbontották és éppen szerelik fel a világító reklámtáblát.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

28,506lájkolóTetszik
2,556követőKövetés
17,300feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Emberek, helyzet van!” – Magyar Hang-ajánló

Bod Péter Ákos-, Pikó András- és Mautner Zsófia-interjú, jászberényi riport. Körüljártuk a legújabb oktatási reformot. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Fesztiválszezon

Macski, nyuszka, egér. Mára az összes ilyen nevű állat kihalt. Lehet, hogy emiatt kerültek egymástól még messzebb az emberek.