HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Három fidesze...

Három fideszes jelölt is ringbe száll a polgármesteri címért Békésen

Egyre több fideszes politikus jelölteti magát polgármesternek a dél-alföldi városban.

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

Nem mindennapi fordulatok történnek a választások előtt Békés megyében. A Magyar Hang korábban már beszámolt arról, hogy Szarvason a Fidesz színeiben mandátumot szerző képviselő indul a Fidesz polgármesterjelöltjével szemben, Békés városában azonban most még ennél is furcsább helyzet állt elő.

A helyi Fidesz-csoport Dr. Mucsi Gyula polgármester-jelöltségét támogatja, azonban erre a Fidesz országos választmányának elnöksége még nem bólintott rá. Tőle függetlenül viszont Kálmán Tibor, Békés kooptált alpolgármestere is jelölteti magát polgármesternek, akit egyébként csak a Fidesz választókerületi elnöke, Dankó Béla támogat. Ám hogy a helyzet még ennél is összetettebb legyen, kedden a közel 10 éve önkormányzati képviselőként, a Fidesz városi elnökeként tevékenykedő Rácz Attila a Facebookon bejelentette, hogy ő is polgármester-jelöltként indul az őszi önkormányzati választáson. Bejelentésben a jelenleg is városi képviselőként dolgozó és 2014-ben fideszes polgármester-jelöltként induló Rácz nem titkolta a motivációit:

HIRDETÉS

„ Ugyan sokan óvtak attól, hogy vállaljam a küzdelmet. Sokan féltik a családtagjaimat attól, hogy újra átélik, amit öt évvel ezelőtt az ellenfeleimtől kaptam. Nem felejtettem el a számtalan feljelentést, NAV vizsgálatot, a rengeteg rágalmat, mások irigységére alapozó verseket, szórólapokat a vélt és valós vállalkozásaimról. (…) Nem táplálok hiú reményeket a kampányt illetően, tisztában vagyok azzal, hogy a hatalom megtartása érdekében mire képesek az emberek. De nem tudom, nem észrevenni Békés lemaradását, más településekhez képest.”

A városi Fidesz-alelnök egyébként nem hagyott kétséget senkiben sem, hogy őt vajon melyik párt támogatja. Az ezt firtató kérdésre egy kommentben csak ennyit válaszolt: „Én a változást akarók független polgármesterjelöltje vagyok!”

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

HIRDETÉS
Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,569lájkolóTetszik
3,162követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nagyon súlyos és hosszú válság jön” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Róna Péterrel, Döbrentey Ildikóval és Levente Péterrel. Együtt kell élnünk a fenyegetéssel? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek