HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Átnevezi a Kl...

Átnevezi a Klinikák metrómegállót a főváros

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

A 3-as metró felújítása után új nevet kap a Klinikák. Az állomás a Semmelweis-klinikák nevet fogja viselni. Ezt Tarlós István budapesti főpolgármester jelentette be a Semmelweis Egyetem jubileumi, 250. tanévének megnyitóján – a Magyar Narancs tudósítása szerint. A főváros ezzel szeretné kifejezni elismerését az intézmény felé. A lap arról is ír, hogy megújítják az egyetem és a fővárosi önkormányzat 2011-ben kötött együttműködési megállapodását.

A tanévnyitón Palkovics László innovációs és technológiai miniszter – az állami hírügynökség szerint – köszöntő beszédében arról beszélt, hogy Magyarország gazdasági teljesítménye teszi lehetővé a felsőoktatási ökoszisztéma továbbfejlesztését. Ebben a munkában számít valamennyi, a felsőoktatásban érintett résztvevő együttműködésére.

Merkely Béla, az intézmény rektora történelmi jelentőségűnek nevezte a most megnyíló jubileumi tanévet, mint mondta, a történelemformáló elődök tudására alapozva a jelen oktatói és hallgatói együtt formálhatják a jövő egészségügyét.

Ötös metró lesz a szentendrei HÉV-ből | Magyar Hang

Már szeptember elsején így fogják hívni a vonalat.

Ami az átnevezéseket illeti, nemrég nagyot futott az az általunk is feldogozott hír, amely arról szólt, hogy a Fővárosi Önkormányzat kezdeményezi a H5-ös HÉV vonal fejlesztését érintő kormányhatározatok módosítását annak érdekében, hogy a vonal Békásmegyer és a belváros közötti szakaszát metróüzemre alakítsák át.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,963lájkolóTetszik
3,641követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek