HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Átnevezi a Kl...

Átnevezi a Klinikák metrómegállót a főváros

HIRDETÉS

A 3-as metró felújítása után új nevet kap a Klinikák. Az állomás a Semmelweis-klinikák nevet fogja viselni. Ezt Tarlós István budapesti főpolgármester jelentette be a Semmelweis Egyetem jubileumi, 250. tanévének megnyitóján – a Magyar Narancs tudósítása szerint. A főváros ezzel szeretné kifejezni elismerését az intézmény felé. A lap arról is ír, hogy megújítják az egyetem és a fővárosi önkormányzat 2011-ben kötött együttműködési megállapodását.

HIRDETÉS

A tanévnyitón Palkovics László innovációs és technológiai miniszter – az állami hírügynökség szerint – köszöntő beszédében arról beszélt, hogy Magyarország gazdasági teljesítménye teszi lehetővé a felsőoktatási ökoszisztéma továbbfejlesztését. Ebben a munkában számít valamennyi, a felsőoktatásban érintett résztvevő együttműködésére.

Merkely Béla, az intézmény rektora történelmi jelentőségűnek nevezte a most megnyíló jubileumi tanévet, mint mondta, a történelemformáló elődök tudására alapozva a jelen oktatói és hallgatói együtt formálhatják a jövő egészségügyét.

Ötös metró lesz a szentendrei HÉV-ből | Magyar Hang

Már szeptember elsején így fogják hívni a vonalat.

Ami az átnevezéseket illeti, nemrég nagyot futott az az általunk is feldogozott hír, amely arról szólt, hogy a Fővárosi Önkormányzat kezdeményezi a H5-ös HÉV vonal fejlesztését érintő kormányhatározatok módosítását annak érdekében, hogy a vonal Békásmegyer és a belváros közötti szakaszát metróüzemre alakítsák át.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,657lájkolóTetszik
2,802követőKövetés
18,400feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Minden hatalom megittasul önmagától – Magyar Hang-ajánló

Nagy Ervin-, Zsiday Viktor- és Timothy Garton Ash-interjú. Riport a szekszárdi cigánynegyedből. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Szerény javaslat

Nemcsak a kormány és az ellenzék, hanem az ellenzék egyes szereplői közötti viszonyban is új korszak, újfajta verseny kezdődik most.