HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld "Félelem és b...

“Félelem és bátorság között kell választani”: folytatódik a Borkai elmozdításáért indított aláírásgyűjtés

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Másfél hét leforgása alatt meghússzorozódott az a kezdeti bő 100 aláírás, amelyet a szexbotrányba keveredett Borkai Zsolt elmozdításáért indítottak el „Győr Igen – Borkai Nem!” címmel – ezt közölte szombaton reggel az akciót beindító kör. Közleményük szerint bár jelentős sikert értek el, bőven van még tennivaló, hiszen még nem tudni, mi lesz a Győr polgármesterségét októberben ismét elnyerő Borkai Zsolt sorsa.

Úgy érzik, hogy az elmúlt egy hét számos tanulságos tapasztalattal szolgált. Győri polgárok sokasága állt melléjük, jó szóval, bátorítással, de érezték a „suttogó elégedetlenséget, a megfélemlítés szellőjét, a polgárokhoz méltatlan beletörődést”. Mindeközben ráadásul hezitálnak az országos és helyi politikai szereplők, bizonytalanságban tartva a város lakosságát, a hazai és nemzetközi közvéleményt. – Mondják ki végre: Borkai nem! – követelték az aláírásgyűjtés kezdeményezői.

Aláírásgyűjtés indult Borkai Zsolt elmozdítására | Magyar Hang

Írásuk szerint már most is látható, hogy megkerülhetetlenek, ha összefognak. Minden aláírás – mint közölték – nagy támogatást jelent ügyük sikerre viteléhez, de ennél is fontosabbnak tartják, hogy az emberek bátran merjék kimondani azt, ami a lelkiismeretük szerint helyénvaló. – Mondjunk határozottan nemet arra, ami elfogadhatatlan, ezáltal bontsuk le a félelem társadalmat romboló ördögi falát – írják, hozzátéve, hogy hinniük kell abban, hogy ez lehetséges.

Borkai Zsoltnak továbbra is jár az olimpiai életjáradék | Magyar Hang

Borkai Zsolt a botrány kirobbanása óta – egy videóüzentet leszámítva – a héten állt másodszorra a nyilvánosság elé, amikor átvette polgármesteri megbízólevelét. Kérdezni ugyan nem lehetett tőle, ő pedig csak megköszönte a győrieknek, hogy kitartottak mellette és értékelték az elmúlt 13 év munkáját. – Azt tudom ígérni a győrieknek, hogy az elkövetkezendő időszakban is az elmúlt időszakhoz hasonló intenzitással igyekszem közreműködni és fejleszteni a várost a képviselő-testülettel – mondta.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,884lájkolóTetszik
3,798követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Fogy a levegő – Magyar Hang-ajánló

Interjú Ascher Tamással és Tompa Andreával. Abszurd komédia karanténra és drága tesztekre. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek