HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Kész Zoltán: ...

Kész Zoltán: Jó pár momentumost meglepett az etikai bizottság döntése

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

A Momentum dolga eldönteni, hogy miként értelmezi a politikai szervezet fogalmát, ugyanakkor vidéken jó pár momentumos meglepődött a párt etikai és felügyelő bizottságának azon döntésen, hogy a Momentum tagjai nem lehetnek a Mindenki Magyarországa Mozgalomnak (MMM) is a tagjai – jelentette ki a Magyar Hangnak Kész Zoltán, az MMM elnökségi tagja. A politikus szerint őt is kereste momentumos önkormányzati képviselő, aki jelezte, hogy párton belül tisztázná a kialakult helyzetet.

HIRDETÉS

Az etikai bizottság néhány napja azért döntött így, mert szerintük az MMM is politikai szervezet, deklarált célja pedig a politikai tevékenység. Kész Zoltán szerint ez, hogy mit tekintünk politikai szervezetnek, értelmezési kérdés, azt ugyanakkor nem vitatta, hogy vannak politikai céljaik, de ezzel nincs is semmi baj. – Sok olyan civil szervezet van, amelynek vannak politikai céljai, például számos civil szervezet jelöltjei indultak a tavalyi önkormányzati választáson is – mondta.

Döntött a Momentum: tagjaik nem csatlakozhatnak a Mindenki Magyarországa Mozgalomhoz | Magyar Hang

A Momentum alapszabálya szerint tagjaik számára az MMM-tagság csak akkor lenne lehetséges, ha együttműködési megállapodás lenne a Momentum és a Mindenki Magyarországa között.

Kész Zoltán jelezte, nyitottak arra, hogy bármilyen együttműködési megállapodásról tárgyaljanak a Momentummal. Elmondása szerint más párttal nincs együttműködési megállapodásuk, de ezt nem is tartja szükségesnek. – A tagjaink között jelenleg is vannak szocialisták, momentumosok, DK-sok. Ugyanazok az érdekeink, a NER lebontása érdekében szövetkezünk. Egy civil szervezetben eleve nem lenne egészséges dolog azt vizsgálni, hogy ki milyen párt tagja, ezt nem is szoktuk megkérdezni, csak akkor van tudomásunk erről, ha a tagjaink maguktól beszámolnak róla – mondta Kész.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
R. Kiss Kornélia
R. Kiss Kornélia
Újságíró, a Magyar Hang alapító szerkesztőségének tagja, nyolc évig a Magyar Nemzet kulturális, majd belpolitikai rovatának munkatársa. Az Eurotopics európai sajtófigyelő magyarországi tudósítója. Minden érdekli.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,755lájkolóTetszik
2,954követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Az orbáni hatalom képtelen a konszolidációra – Magyar Hang-ajánló

A Magyar Hang 2020/4. száma! Interjú Schiffer Andrással, Kerpel-Fronius Gáborral. A hálapénz hálójában. A jó magaviselet csupán túlélési ösztön a börtönökben? Így szemeteljünk helyesen! Sok érdekes írás és publicisztika! Keresse az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Európában is megjelent a koronavírus

Kínában 10 városban rendeltek el utazási zárlatot, az intézkedés körülbelül 60 millió embert érint. Az USA-ban és Európában is diagnosztizáltak betegeket, akik mindannyian jártak Vuhan városában.