HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Niedermüller:...

Niedermüller: A fehér heteró keresztények „rémisztő képződmények”

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Mások mellett Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke, Erzsébetváros polgármestere is a vendége volt az ATV A Nap híre című műsorának csütörtökön. A naponta jelentkező műsor lényege, hogy a műsorvezető (csütörtökön Simon András) és három vendége – politikusok, újságírók, közéleti megmondóemberek – megvitatják az adott nap legfontosabb politikai eseményeit, híreit. A szokásos menetben folydogált a műsor, éppen a harmadik hír megvitatásánál tartottak a vendégek, amikor Niedermüller Péter a Fidesz ellenségkép-keresése kapcsán súlyos, kirekesztő kijelentésekre ragadtatta magát.

HIRDETÉS

A DK alelnöke szerint „hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen: ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek.”

Ha csak az idézett részre kíváncsi, e videót nézze meg. A teljes műsor videóját a cikkünk alján találja.

Niedermüller megnyilvánulása nem egyedi; nemcsak a baloldalon, de a Fidesz–KDNP táborához sorolható véleményformálóknak sem idegen a kirekesztés. Amint arról lapunk kedden elsőként beszámolt, az adófizetői pénzből működő Petőfi Irodalmi Ügynökség új műsorában a németek kiirtásán viccelődtek kormánypárti megmondóemberek.

A németek kiirtásán viccelődtek a Petőfi Irodalmi Ügynökség műsorában | Magyar Hang

A németség likvidálásával viccelődtek a Petőfi Irodalmi Ügynökség frissen indult, Hajónapló című műsorában. A nyolcórás műsorfolyam végén kapott helyet azoknak az egykori keménymagosoknak a beszélgetése, akiket az Echo TV-ről inkább eltávolítottak az EP-kampány idején. Emlékezetes, tavaly év elején emlegették többször is a Jobbik politikusát Jákob Péterként, bár állításuk szerint nem Jakab zsidó származására utalgattak ezzel.

Megkérdeztük a Demokratikus Koalíciót, hogy az alelnök számíthat-e a pártján belül következményekre a vitatható kijelentésért. Amint válaszolnak, frissítjük a cikket.

HIRDETÉS
A teljes adás videóját ezen a linken nézhetik meg.

FRISS: Cikkünk megjelenését követően, a DK vasárnap délelőtt 9:58-kor a Magyar Hang főszerkesztőjének címzett levélben dühödten reagált az írásra. Erről, illetve válaszunkról az alábbi cikkben olvashat.

Reagált a DK Niedermüller vállalhatatlan kijelentésére | Magyar Hang

Gyurcsány Ferenc pártja menteni próbálja a menthetetlen, de sajnos csúsztatással teszi.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,823lájkolóTetszik
3,048követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Sokk, lincshangulat, hergelés – Magyar Hang-ajánló

Páros Interjú Pálinkás Józseffel és Magyar Bálinttal, beszélgetés Hadházy Ákossal, valód nemzeti konzultáció. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Breaking: legalább 22 török katona meghalt egy szíriai bombázásban

A helyzetet súlyosbítja, hogy az Idlib városáért folytatott küzdelemben Oroszország is részt vesz, mégpedig a törökök ellenében, a szíriai kormányerők mellett.

Ferenc pápa gyengélkedik