HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Hírek kétmill...

Hírek kétmillió magyar Samsung telefonra

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Tizennyolc új országban, köztük Magyarországon is elindult az Upday – értesült a Média1. Immár harmincnégy európai országban, köztük itthon, magyar nyelven is elérhető a Samsung és az Axel Springer közös, ingyenes hírapplikációja.

Az Upday nevű alkalmazás magyarországi megjelenése különösen hasznos lehet a koronavírus-világjárvány idején, az ugyanis a rendkívüli hírekről képes push üzenetekben diszkréten értesíteni a felhasználót – írja a médiaportál.

Az applikáció testre szabható, így a felhasználható beállítja, milyen jellegű hírek érdeklik és mi az, amire nem kíváncsi. Például akit nem érdekelnek a technológiai vagy éppen sport tematikájú hírek, kikapcsolhatja, hogy ilyen híreket kapjon. A Top-news szekcióban válogatott hírek vannak – ha valaki külföldön él ugyan, de az applikációban átállítja a nyelvet magyarra, akkor a hazai hírek válogatását kapja meg ingyen a telefonjára.

Az alkalmazás legálisan csak Samsung márkájú okostelefonokra érhető el, ezekből – iparági becslések szerint – kétmilliónál is több van Magyarországon. Az Upday a mai modern Samsung-telefonok többségén automatikusan is megtalálható, ha a készülék frissítve van, de aki esetleg valamiért nem találja még a programot, le tudja tölteni a Google Play áruházból.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,732lájkolóTetszik
3,480követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Néha inkább befogtam a számat” – Magyar Hang-ajánló

Trianon 100, interjú Gerendai Károllyal, vendégmunkások Balástyán. Keresse a Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek