HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld 4,3 millió fo...

4,3 millió forintnyi állami támogatásból vettek fűnyírókat

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Még szebb lehet Pincehely! Folyamatosan szépülhetnek a közterületek Pincehelyen, hiszen sikeresen pályáztak. Ezúttal majd 4,3 millió forintnyi vissza nem térítendő támogatást nyertek a Magyar Falu program „Eszközfejlesztés belterületi közterület karbantartására” MFP-KKE/2019 kódszámú pályázatán. Számos fűnyíró alkalmatosságot szereztek be. Gratulálok Piringer József polgármesternek és csapatának, hogy még komfortosabbá teszik a településüket – írja Facebook-bejegyzésében Süli János, Paks 2-ért felelős tárca nélküli miniszter.

Frissítés: Piringer József pincehelyi polgármester május 25-én a település Facebook-oldalán számolt be a sikeres beszerzésről. Mint írta, az elnyert 4 281 143 forint vissza nem térítendő támogatásból 6 darab Husqvarna LB 155S típusú fűnyírót, 6 darab Husqvarna LC 253S típusú fűnyírót, valamint 1 darab Husqvarna Z242F típusú helyben forduló fűnyírótraktort szereztek be.

Süli János április elején egy általa csak „Jani bátyámnak” nevezett választópolgárral folytatott beszélgetését tette ki a Facebookra. A hívott fél elmondta, hogy ő „hála Istennek büszke a kormányunkra”, és „a miniszter uramra” is, a felesége pedig hozzáteszi, hogy néha szomorú a „szemtelen ellenzék” miatt.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,939lájkolóTetszik
3,633követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Inkább a sírba vinném a titkomat – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Patríciával és Szikora Róberttel. Legyen-e alapjövedelem? Következménye lett leleplező cikksorozatunknak. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek