Civil szervezetek jelentettek be újabb tüntetést jövő szerdára

Civil szervezetek jelentettek be újabb tüntetést jövő szerdára

Képünk csak illusztráció! Az Egységes Diákfront által szervezett egyik tüntetés Budapesten (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Országos Közös Akarat, a Civil Bázis és az Egységes Diákfront újabb tüntetést szervez 2024. február 21-ére, szerdára. A tervek szerint a Szent Gellért térről vonulnak majd a Miniszterelnöki Hivatalhoz – olvasható a szervezetek közös felhívásában. 

Ennyi nem elég! El a kezekkel a gyerekektől! címmel szervez szolidaritási fáklyás tüntetést az Országos Közös Akarat, a Civil Bázis és az Egységes Diákfront február 21-ére, szerda 17 órára. Úgy vélik, az elmúlt hetekben szinte az egész társadalom megmozdult, és olyanok is hangot adtak együttérzésüknek, felháborodásuknak, akik eddig hallgattak, pedig ők számtalan alkalommal szóltak, kiabáltak, hogy nagy baj van. – Évek óta.
A lemondások, törvények piszkálása mit sem ér, nem oldja meg a gyerekek biztonságát – hangoztatták az esemény leírásában.

– Most ismét kiállunk a bántalmazott fiatalok mellett, követeljük a bűnösök megnevezését, a gyermekek védelmét! Takarodjanak a közéletből a gyerekek, a fiatalok és közös hazánk megrontói! Gyújtsuk meg fáklyáinkat, gyújtsuk meg a szolidaritás, a szeretet és a felháborodás tüzét! Világítsunk a gonoszságra, védjük meg a gyerekeket! – írják a szervezők, akik egy korábbi nyílt levélben kérték a hírességeket, az influenszereket és a pedagógusokat is a részvételre. 

A pénteki, a Hősök terén tartott Odakint most szörnyek járnak címmel meghirdetett tüntetésre rég nem látott módon mozdultak meg tömegek, erről IDE és IDE kattintva olvashatnak, illetve képgalériánkat és videós beszámolónkat ITT és ITT tekintheti meg.