CÖF: Tisztelt Miniszterelnök Úr! Az Ön mesteri teljesítménye előtt le a kalappal

CÖF: Tisztelt Miniszterelnök Úr! Az Ön mesteri teljesítménye előtt le a kalappal

Csizmadia László, a CÖF-CÖKA-CET elnöke beszédet mond a Civil Összefogás Fórum (CÖF) - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) és a Gazeta Polska klubjainak közös, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc alkalmából tartott megemlékezésén a fővárosi Bem téren 2019. március 15-én (Fotó: MTI/Soós Lajos)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Igen hálás nyílt levélben gratulált a Békemenetet szervező CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke, Csizmadia László Orbán Viktornak ismételt újraválasztása alkalmából kedden.

– Tisztelt Miniszterelnök Úr! (sic!) Az Ön kiemelkedő szakmai munkája és mesteri teljesítménye előtt, ahogy szokták mondani, le a kalappal. Keresztényi mentalitása Európa szerte példaértékű, vezetésével hazánkban a népfelség elvének követése immáron ötödször vívta ki a szavazópolgárok többségi bizalmát. A felbolydult világ tapasztalt, a nemzetéhez és annak identitásához hű vezetőt kíván. Magyarország e tekintetben szerencsés – vélte Csizmadia.

Azzal folytatta, szeretné megerősíteni, hogy „a CÖF-CÖKA szellemi honvédői, a békemenetek »hű katonái« az Ön szilárd támaszai”. – Az európai őshonos civilizáció megtartása és tovább építése minden állam polgárától odaadást követel. Ezt mi is mindenkor szem előtt tartjuk. Kérjük Önt, hogy folytassa békepolitikáját, miközben az Isten, haza, család szilárd eszmeisége vezeti. Civil közösségünk nevében kívánunk erőt, bölcsességet, egészséget – zárult Csizmadia levele.