Dobrev Klára ott lesz a Partizán EP-listavezetői vitáján

Dobrev Klára ott lesz a Partizán EP-listavezetői vitáján

Dobrev Klára (Fotó: Demokratikus Koalíció)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kettőből két vitafelkérést fogadtam el! – írja Dobrev Klára, a a DK-MSZP-Párbeszéd EP-listavezetőjének Facebook-posztjában. Így elfogadta Perintfalvi Ritáé mellett a Partizán EP-listavezetői vitájára való felkérést, és mellékelte az erről szóló levélváltás egy oldalát. Rajta kívül Donáth Anna (Momentum), Le Marietta (Magyar Kétfarkú Kutya Párt) és Toroczkai László (Mi Hazánk) válaszolt igennel a csatorna meghívására. A vitán történő részvételt a Fidesz részéről Deutsch Tamás elutasította, Magyar Pétertől még várják a visszajelzést. A nyilvános vitát a tervek szerint május 17-én tartanák meg, 1500 fős élő közönség előtt.

 

Korábban vitára hívta Magyar Péter Orbán Viktor miniszterelnököt és a Demokratikus Koalíció (DK) elnökét, Gyurcsány Ferencet, helyettük Deutsch Tamás reagált elég sajátosan: „Május 3-án ér véget az európai parlamenti választásokon induló pártok listaállítása. Ezután minden háborúpárti és dollárbaloldali listavezetővel kész vagyok vitázni. Diktafonnal és nadrágszíjjal is lehet jönni. Ennyi.” Magyar erre azt felelte Deutschnak: „A drogos, közpénzfaló bohócokat se Budapesten se Brüsszelben nem veszik komolyan. Ezért aztán sem beszélgetni sem vitatkozni nem érdemes velük. Ennyi.” Deutsch most azzal utasította el a partizános vitát, hogy Gulyás Mártonéknak azt írta: „az Önök csatornáját – a saját bevallásuk szerint is – Soros György hálózata finanszírozza. A dollármédia, így Önök is, pontosan azt teszi, amit a finanszírozóik elvárnak tőle. Nyíltan háborúpárti, bevándorláspárti és genderpárti pártpolitikai álláspontot képviselnek. Mindezek alapján, ahogy eddig, úgy most és a jövőben sem kívánok az Önök politikai tevékenységéhez semmilyen formában sem asszisztálni.”