Jakab Péter: Kiderült, hogy megfigyelnek

Jakab Péter: Kiderült, hogy megfigyelnek

Jakab Péter (Fotó: Jakab Péter Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megfigyelik – közölte Jakab Péter Jobbik-elnök szerdai Facebook-bejegyzésében.

Azt írta, hogy ma épp hogy kilépett az Országgyűlés által neki bérelt kelenföldi panel ajtaján, máris rá „rongyolt a Bors nevezetű szennylap propagandistája mikrofonnal meg két kamerás fickóval”. Azért megjegyezte, hogy számolni se tudja, hány pert nyert ellenük.

Hozzátette: pár nappal ezelőtt már kapott egy fülest arról, hogy vigyázzon, mert megfigyelik. „Ma kiderült, hogy valóban. Úgy tűnik, erre használja ma a kormány a titkosszolgálatokat. Ellenzékiek megfigyelésére, majd lejáratására. Ezért került Rogán Tóni propaganda minisztériumához a titkosszolgálat irányítása. Rogán utasít, a szerv megfigyel, a Bors idejön, a lejárató cikk megszületik, a köztévé átveszi, a választó elhiszi. Vagy nem. Én meg járhatok a bíróságra az igazamért” – írta.

„Soha ne higgy a Fidesz-médiának! Hazudik. És megfigyel. Engem biztos. Lehet, hogy téged is. Pont mint a rendszerváltás előtt. Semmi se változott, csak a szín lett narancs” – fogalmazott.

Jakab Péter lakása már szerepelt a hírekben a választás előtt, a Bors akkor még a tulajdoni lapot is lekérte, sőt, szomszédokkal is beszélt.

A Bors most arról írt, hogy olvasói fotót kapott arról hogy kedd délután Jakab Péter és kabinetfőnöke, Molnár Enikő a hátsó ajtón bement a lakásba. Másnap reggel pedig már a lap munkatásai várták őket, amikor kijöttek.