Karácsony előtt vonta le egy 41 ezres augusztusi vásárlás összegét az OTP

Karácsony előtt vonta le egy 41 ezres augusztusi vásárlás összegét az OTP

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy olvasójuk meglepődve tapasztalta, hogy decemberben egyszer csak levontak 41 ezer forintot az OTP-s számlájáról, mert hirtelen nem tudta hová tenni a tranzakciót – számolt be róla a Telex szombaton.

Mint írták, az érintett felhívta a bank call centerét, ahol egy órát várakozás után tájékoztatták, hogy azért kellett ennyit várnia, mert nem egyedi esetről van szó, és az érintettek egy része is most telefonált be. Kiderült, hogy olvasójuknak egy augusztusi vásárlásának összegét akkor nem vonták le a számlájáról, csak négy hónappal később, decemberben. A tranzakció után egyébként kapott egy sms-t az OTP-től, melyben technikai hibára hivatkoztak, és elnézést kértek tőle.

A Telex az ügyben megkereste a bankot, ahol azt mondták,  „technikai hiba miatt egyes korábbi tranzakciókat csak később számolta el az egyik rendszerünk. Az érintett ügyfeleket tájékoztattuk a hibáról és elnézést kértünk érte. Fontos kiemelni, hogy az érintett tranzakciók csak egyszer teljesülnek, ezt ügyfeleink a számlatörténetben ellenőrizhetik. Az okozott kellemetlenségért ezúton is elnézést kérünk ügyfeleinktől. A technikai hibát orvosoltuk”.

Címkék: bank, OTP, vásárlás