Kisiklott egy villamos Budapesten

Kisiklott egy villamos Budapesten

Budapest, 2021. december 14. Baleset következtében kisiklott villamos és összetört mikrobusz Budapest VII. kerületében, az Erzsébet körút és a Dob utca kereszteződésében, a 4-es és a 6-os villamos vonalán 2021. december 14-én. Egy ember megsérült. MTI/Mihádák Zoltán

Fotó: MTI Fotószerkesztőség/MTI Fotószerkesztőség/Mihádák Zolt

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Baleset következtében kisiklott egy villamos Budapest VII. kerületében, az Erzsébet körút és a Dob utca kereszteződésében kedd este; egy ember megsérült, a karambol miatt a 4-es és a 6-os villamos egy szakaszon nem közlekedik.

A katasztrófavédelem az MTI-vel azt közölte, hogy a balesetben egy villamos, egy mikrobusz és két személyautó érintett. A fővárosi tűzoltók és a társhatóságok, valamint a közlekedési társaság szakemberei megkezdték a műszaki mentést, illetve a helyszíni vizsgálatot - tartalmazza a közlemény.

A Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán azt írta, hogy a baleset miatt a 4-es és a 6-os villamos nem közlekedik az Oktogon és a Blaha Lujza tér között. Azt ajánlják az embereknek, hogy az 1-es és a 2-es metróval utazzanak a környéken.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletese arról tájékoztatott, hogy a balesetben egy ember sérült meg. Azt is közölték, hogy a műszaki mentés és a helyszínelés befejezéséig a Blaha Lujza tér irányából az Oktogon felé haladó járműveket a Dob utcába terelik. A baleset miatt jelentős torlódás alakult ki az Erzsébet körúton - közölte a rendőrség.

 

Címkék: baleset, villamos