Kovács Zoltán is elővette, hogy Magyar Pétert „elhagyta a felesége”

Kovács Zoltán is elővette, hogy Magyar Pétert „elhagyta a felesége”

Kovács Zoltán (Forrás: Kovács Zoltán/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Érdemes az ügyészség reakcióját is felidézni, ami képtelenségnek nevezi az állításokat, de teljesen nyilvánvaló, hogy a kormányon próbál bosszút állni. Az, hogy elhagyta a felesége, és elvesztette a kormányzati megbízásait, (...) az láthatóan bosszúállásra sarkallja, és mindezt egy ilyen baloldali közegben teszi” – fogalmazott Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára a Hír TV Napi aktuális című műsorában arra, hogy Magyar Péter, Varga Judit volt férje szerdán az ügyészségen járt a Völner–Schadl-ügy miatt. Magyar súlyos megállapításokat tett Rogán Antal érintettségéről, amiről állítása szerint bizonyítékai is vannak, és ezt is be is mutatja majd az ügyészségen egy későbbi időpontban. A többi között azt mondta, hogy a kormány tudott a titkos megfigyelésről, Rogánék pedig a nyomozást manipulálták.

Kovács Zoltán államtitkár a műsorban elismételte Rogán Antal korábbi állítását, miszerint Rogán soha nem találkozott a végrehajtók elnökével, Schadl Györggyel, nem is beszélt vele. Tehát Magyar képtelenségeket állít, mendemondákra alapozva próbál politikai karriert építeni. „Tehát a valóság majd meg fogja mérni az ő tetteit és kijelentéseit, ezért én azt gondolom, hogy következmények nélkül nem lehet hosszú távon ezt művelni” – mondta még Kovács. Az államtitkár – emlékeztet a Telex – ugyanazt a vonalat hozta a Hír TV-ben, mint amit előző nap Kocsis Mátétól, a Fidesz frakcióvezetőjétől hallani lehetett az ATV-ben. „Magyart elhagyta a felesége, elvesztette a felesége által szerzett munkahelyeit, és ezért bosszút akar állni” – fogalmazott Kocsis, aki locsogás-fecsegésnek nevezte Magyar vádaskodásait. A portál megkeresésére szinte szó szerint ugyanígy reagált a Kormányzati tájékoztatási központ is, hozzátéve, hogy szerintük Magyar állításai alaptalanok, „minden, amit mond, üres szóbeszéd”.