Közvetlen államfőválasztást sürget Márki-Zay pártja

Közvetlen államfőválasztást sürget Márki-Zay pártja

Novák Katalin és Varga Judit (Fotó: Novák Katalin / Facebook)

Fotó: Robert Erdi

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Mindenki Magyarországa Néppárt felszólítja Novák Katalin hivatalban lévő köztársasági elnököt, hogy mondjon le a köztársasági elnöki tisztéről, mivel az elmúlt időszakban jóváhagyott kegyelmi döntései, így a terrorizmussal vádolt, majd pedig a pedofilokat segítő személyek szabadon engedése lemoshatatlan foltot ejtett a köztársasági elnöki hivatalon. Ez utóbbi ügy is bebizonyította, hogy Novák Katalin méltatlanná vált arra, hogy magas közjogi feladatait politikai befolyástól mentesen, pártatlanul, a magyar társadalom érdekében lássa el. Egyben felszólítjuk, hogy vonja vissza az pedofília ügyében született kegyelmi döntését – áll a Márki-Zay Péter vezette párt közleményében, amit Szalma Botond kampányfőnök jegyez.

A Mindenki Magyarországa Néppárt és a Mindenki Magyarországa Mozgalom egyúttal kezdeményezi, hogy a jövőben az új köztársasági elnök közvetlen módon, a magyar választók által, valódi társadalmi felhatalmazás alapján kerüljön megválasztásra, amely visszaadhatja a köz megbecsülését Magyarország legfőbb közjogi méltóságának.

A Novák Katalin által adott kegyelemről és a pedofilbotrány részleteiről ITT és ITT is olvashat.