Magyar Péter haladéktalanul igent mondana az Európai Ügyészséghez való csatlakozásra

Magyar Péter haladéktalanul igent mondana az Európai Ügyészséghez való csatlakozásra

Magyar Péter (Fotó: Magyar Hang/Beliczay László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egyetért-e azzal, hogy Magyarország haladéktalanul csatlakozzon az Európai Ügyészséghez? Az én válaszom: IGEN – fogalmazott Magyar Péter szerda reggeli Facebook-bejegyzésében, melyben az általa március 15-re hirdetett tüntetésen való részvételre buzdított. Mint írta, a március 15-i beszédéig minden nap fel fog tenni egy-egy kérdést, amelyre követőitől vár választ kommentben.

Magyar Péter a múlt héten hirdetett zászlóbontást március 15-én délután 3 órára, az Andrássy útra. Kedden arról írt, hogy a jelenlegi hatalom és a vele kötelékben repülő, kitartott ellenzék attól retteg, hogy „felborul az évtizedek óta gondosan kiépített hatalmi struktúra és létrejön egy olyan megvesztegethetetlen, őszinte politika erő, amely nem mesterséges árkokat ás a magyar emberek közé, hanem egy kőkemény nemzeti minimum mentén közös építkezésre hívja az embereket”.

Magyar Péterrel kapcsolatos cikkeinket itt olvashatja.