Nem fizettek jogdíjat, elkezdte letiltani a Youtube a Mini Feri-s kampányvideókat

Nem fizettek jogdíjat, elkezdte letiltani a Youtube a Mini Feri-s kampányvideókat

A CÖF miniferis videójának hűlt helye

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„A videó nem áll rendelkezésre a Warner Bros. jogi követelése miatt” – ez az üzenet fogadja azokat, akik a Civil Összefogás Fórum (CÖF) „Mini Feri”-kampányvideójának korábbi linkjére kattintanak – vette észre Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő.

Ezek azok a videók, amelyekben egy Austin Powers-szereplő alakját használva kampányolnak Márki-Zay Péter ellen, újabban már köztéri plakátokon is. De a Youtube-on gyakorlatilag minden videó előtt, így a gyerekeknek készült tartalmak előtt is bejött a reklám.

„A primitív »miniferis« videót ezek szerint a Warner engedélye nélkül lopták az Austin Powers című filmből. Korábban az RTL megkérdezte a vállalatot, hogy hozzájárultak-e, hogy a propagandisták jeleneteket használjanak a filmből, de akkor nem nyilatkozott a cég – írta Hadházy Ákos. – Ezermilliárdokat lopnak, de sóherek fizetni pár milliót a film jogaiért” – tette hozzá.