Nem válaszol Gulyás Gergely arra, miért nem segített a barátján

Nem válaszol Gulyás Gergely arra, miért nem segített a barátján

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Rendkívül durva hangvételű publicisztikában támadta Magyar Pétert szerdán a Fidesz-tag Bayer Zsolt. A cikk a Magyar Nemzet nevét viselő lapban jelent meg, a publicista többek között azt állítja az írásban: „Nagyjából tíz éve rühelljük, utáljuk, kerüljük, megvetjük ezt a senkit, ezt a gazembert mi itt, a Fideszben, nagyjából tíz éve tudjuk, miképpen bánik a feleségével, s azt is, hogy ez a dupla nulla sohasem bocsátja meg, hogy nem lett belőle senki, míg a felesége vitte valamire”. Varga Judit szerda este egy bulvárműsorban is az őt ért (állítólagos, a másik fél ezeket tagadja) sérelmekről beszélt.

Varga Judit szoros baráti kapcsolatot ápol Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel, egy politikai közösségből indultak. Gulyás meg is szólalt Magyar Péter hangfelvételét hallva, korábban betegsége miatt egy hónapon át nem szerepelt a nyilvánosságban. 

Bayer publicisztikája nyomán egy élő, írásos kommunikációs csatornán megkérdeztük Gulyás Gergelyt: Igazat írt-e Bayer, valóban tíz éve tudnak (az állítólagos) bántalmazásokról? Ha igazat írt, miért nem tettek semmit a politikus asszony érdekében? Gulyás Gergely ezúttal sem válaszolt kérdéseinkre, ahogyan az elmúlt években sosem.