Rokonainál rejtőzött, elfogták a rendőrök az élettársát meggyilkoló dombrádi férfit – Videóval

Rokonainál rejtőzött, elfogták a rendőrök az élettársát meggyilkoló dombrádi férfit – Videóval

Elfogták a dombrádi gyilkosság gyanúsítottját. (forrás: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elfogták a dombrádi gyilkosság gyanúsítottját, a 23 éves férfi féltékenységből ölte meg élettársát – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Dombrádon az egyik rokonánál bújt el a 23 éves L. Cs., miután 2020. június 5-én olyan súlyosan bántalmazta élettársát, hogy a nő belehalt sérüléseibe – olvasható a közleményben. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya elfogatóparancs alapján kereste a dombrádi fiatalembert, a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.

A férfit a Kisvárdai Rendőrkapitányság Dombrádi Rendőrőrsének munkatársai fogták el vasárnap az egyik rokona házában, ahol a bűncselekmény elkövetése után elrejtőzött. Elfogása és előállítása után L. Cs.-t halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanújával hallgatták ki a nyomozók gyanúsítottként. A férfi beismerte tettét, amit elmondása szerint féltékenységből követett el. A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.