Szabó Tímea feljelenti Gansperger Gyulát, aki szerint ő a CIA-nek dolgozott

Szabó Tímea feljelenti Gansperger Gyulát, aki szerint ő a CIA-nek dolgozott

Szabó Tímea a Fideszt és a kínai zászlót összemontírozó pólóban (Forrás: Szabó Tímea/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Újabb hangfelvétellel jelentkezett az Anonymous-álarcos személy, aki eddig a Városháza vélt eladásával és annak esetleges korrupciógyanús aspektusairól szivárogtatott hangfelvételeket (ezeket a vádakat a fővárosi önkormányzat cáfolta, de azt megszavazta, hogy vizsgáló bizottságot állítsanak fel a Fidesz javaslatára). Mint a kormánypárti Origo beszámolt róla, a csütörtökön közzétett új felvétel az ellenzék külföldi kapcsolatairól szól Gansperger Gyula értelmezésében. A hangfelvételen az alábbi beszélgetés-részlet is hallható:

Gansperger: Most vannak ugye ezek a külföldön kiképzett figurák, mint a Szabó Tímea, Kabul rózsája, ugye ő a CIA-nek dolgozott kint Kabulban.

Befektető: Komolyan? Ezeket nem tudtam.

Gansperger.: K*rva kemény a csaj, de ezért.

Befektető: A Szabó Tímea 45 éves, ide járt a Mókus iskolába. Én nem tudtam, hogy ő ennyire amerikai.

Erre reagált most Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke közösségi oldalán. – Anonymus Tóni egyre szánalmasabb. A ma napvilágra került hangfelvételen az a nagy leleplezés, hogy én az óbudai Mókus utcai általános iskolába jártam. Pedig mennyit próbáltam titkolni ezt az információt!!! – ironizált a politikus. Hozzátette: „Ami a CIA-s idétlenségeiteket illeti… Először is eddig legalább volt annyi eszetek, hogy csak utaltatok erre a kreténségre, nem mondtátok ki nyíltan, hiszen tudtátok: ha megteszitek, azonnal feljelentelek titeket. Hát most fel is jelentem Gansperger Gyulát rágalmazásért, de ugyanezt teszem minden lakájmédia-szereplővel, aki tényként állítja ezt”.

– Egyébként ahhoz képest, hogy 12 éve nyomjátok azt a mantrát, hogy én ügynök vagyok, a nagy leleplezés valahogy mindig elmaradt. Pedig Kövértől már évekkel ezelőtt nyomatékosan és írásban kértem, hogy a megfelelő hatóságok végezzenek el rajtam egy nemzetbiztonsági átvilágítást.
Leplezzetek le, fiúk! De valahogy Kövér ezt visszautasította. Érdekes, ezek szerint mégsem vagyok ügynök? Nevetségesek vagytok. A „Kabul rózsája” viszont elég menő, köszi! – folytatta a politikus.

Azt is írta, érti, hogy „a provinciális agyatokkal nehéz megérteni, hogy valaki bizony dolgozott már Kabulban és még a Harvard Egyetemen is (ez is akkora leleplezés, hogy a parlament.hu oldalon található nyilvános önéletrajzomban is szerepel), de hadd áruljam el, hogy például New Yorkban sosem éltem vagy dolgoztam – a Harvard, ugye, Bostonban van, de mindegy is –, szóval amit meg magatoktól próbáltok, az nem nagyon megy”.

Szabó sorait azzal zárta: „egy dologban igaza van Ganspergernek: »k**va kemény csaj« vagyok, nem ijedek meg a szánalmas próbálkozásaitoktól, sem a megfigyeléseitektől. Még egyszer: nekünk nincs mit titkolnunk, mi becsülettel politizálunk egy tisztességes és szolidáris országért!”