Varga Judit: Soha nem lesz vége?

Varga Judit: Soha nem lesz vége?

Varga Judit (Forrás: Varga Judit/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ismét a bevándorlást helyezte a középpontba a Facebookon Varga Judit.

– Nehéz elhinni, hogy az elmúlt időszak eseményei után még mindig vannak olyanok, akik bevándorlók tömegével képzelik el Európa jövőjét – írta az igazságügyi miniszter. A politikus a Friends of Europe nevű think-tank e heti eseményére hivatkozott, ahol – mint írta – ismét ez az ötlet került a középpontba, miután Giles Merritt bemutatta „Miért van szükségünk több migránsra” című könyvét. Az író szerint ugyanis a társadalom elöregedésére csak a migráció lehet megoldás, míg az európai kultúra védelmével csak a következő generáció életét nehezítenénk meg.

Varga Judit szerint a magyar kormány ezzel szemben bebizonyította, hogy igenis létezik más megoldás: sikeres családpolitikával a demográfiai kihívásokra is hatékony választ adhatunk, miközben az illegális bevándorlásnak megálljt parancsolunk déli határunkon. Vagyis szerinte van alternatíva.