HIRDETÉS
Kezdőlap Külföld Négy rendőrt ...

Négy rendőrt ölt meg rendőrkollégájuk Párizsban

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Rendőröket öltek meg Párizsban egy rendőrörsön csütörtök délután. A támadó maga is rendőr volt, hírügynökségi jelentések szerint késsel esett kollégáinak. Az eddigi információk szerint négy rendőr veszítette életét, három férfi és egy nő. A német der Spiegel azt írja, hogy a merénylőt lelőtték.

HIRDETÉS

Hogy miként jutott be a támadó a Notre Dame-közeli épületbe, egyelőre nem tudni, a motivációiról is csak találgatásokat olvasni. Az első hírek szerint munkahelyi konfliktus állhat a háttérben, politikai vagy terrorista motivációkról nem tudni. Azt ugyanakkor közölték, hogy a férfi irodai dolgozó volt, húsz éve szolgált rendőrként. Első két áldozatán az egyik irodában ejtett halálos sebeket, harmadik áldozatára a lépcsőházban, a negyedikre pedig az udvaron támadt.

Délután három óra körül Emmanuel Macron francia elnök többek között a belügyminiszter kíséretében megjelent a helyszínen.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,782lájkolóTetszik
2,965követőKövetés
19,600feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Az orbáni hatalom képtelen a konszolidációra – Magyar Hang-ajánló

A Magyar Hang 2020/4. száma! Interjú Schiffer Andrással, Kerpel-Fronius Gáborral. A hálapénz hálójában. A jó magaviselet csupán túlélési ösztön a börtönökben? Így szemeteljünk helyesen! Sok érdekes írás és publicisztika! Keresse az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Visszahívja a Jobbik a Duna-parti cipőkbe beleköpő Kulcsár Gergelyt

Jakab Péter lapunknak azt mondta, hogy aki érdemes, az előre juthat, de aki nem érdemes arra, hogy a közösség tagja legyen, annak nincs helye a Jobbikban.