Brutális módon meggyilkoltak egy nőt Pozsonyban

Brutális módon meggyilkoltak egy nőt Pozsonyban

(Fotó: Gerd Altmann/Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Brutálisan meggyilkoltak egy nőt Pozsonyban, a 48 éves áldozat holttestére a rendőrök találtak rá. A Noviny.sk információi szerint az áldozat testét felnyitották, belső szerveit egy vödörbe dobták, szívét pedig kivágták és a földön hagyták – írja az Ujszo.com.

A nő arcát, a mellkasát és a combját is megvagdosták. A holttestet egy pokróccal fedték le, amelyre egy brit útlevelet helyeztek. Az üggyel kapcsolatban a rendőrség keresi az áldozat 47 éves partnerét, a pozsonyi Jozef Hanuskát, akit utoljára szerda délután láttak.  A Markíza azt írta, a férfi a közösségi oldalán szakácsként mutatja be magát. A szomszédok elmondása szerint a Patricia nevű nő segítőkész és nagyon kedves volt, de hozzátették, hogy hajlamos volt az alkoholizmusra. Párjáról pedig elmondták, hogy gyakran agresszív volt, és fenyegette a nőt. A Noviny.sk cikke szerint a rendőrök azután vonultak ki a lakáshoz, hogy a megölt nő barátja üzenetet küldött egyik rokonának, közölve, hogy meg fogja ölni saját magát, és a rokon ezt jelezte a rendőrségen. A lakásban azonban már csak a nő megcsonkított holttestét találták meg.

Címkék: gyilkosság, Pozsony